«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

7-14 січня церкви закликають до молитви про захист України від війни

7-14 січня церкви закликають до молитви про захист України від війни

Сьогодні як ніколи необхідна консолідація християнських сил. Новини щоденно сповіщають про загрозу вторгнення в Україну з боку Росії, населення збентежене та налякане. І саме тому потрібна потужна молитва святих.

Провідні країни світу останні місяці б’ють на сполох через небувале нарощування російських військ на кордонах України та реальної загрози російського вторгнення та повномасштабної війни. Водночас після опосередкованого приєднання Білорусі до Росії, північні кордони оголилися і з цього боку держава є незахищеною перед можливим вторгненням.

Біблія говорить, що в таких ситуаціях єдина річ, яка може вберегти від війни, - це посилена молитва та піст церкви та всіх віруючих.

З цієї причини напередодні 2022 року на засіданні Духовної ради Всеукраїнського Собору було прийнято рішення закликати в різдвяні дні 7-14 січня всі християнські церкви України та віруючих  об'єднатися в щоденних молитвах,  щоб просити Бога про мир та охорону країни від загострення військових дій чи війни.

Тож закликаємо всіх християн та церкви до посиленої молитви за:

-  за мир і благополуччя;

- відвернення ворожої загрози;

- за захист від війни.

Просимо молитися за ці потреби у церквах, храмах, соборах. Молімося про це дома  з рідними, на роботі з друзями та колегами, адже де твоє та троє там і сила молитви Господня з ними.

Вкрай важливо, щоб молитва за нашу країну не згасала ні вдень, ні вночі, адже ті виклики, що стоять перед Україною сьогодні може  вирішити лише Господь. 

Закликаємо приєднуватись до молитви, а також поширювати прохання. Давайте разом будувати молитовний захист батьківщини.

5 січня 2022