«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

699-й день заступництва за Україну!

699-й день заступництва за Україну!

«"Я зламаю роги всіх нечестивих, – сказав Господь, – але зміцню роги праведників"». (Псалом 75:10)


Те, за що ми дякуємо Богу: 


• Складаємо подяку нашому Господеві «за милість Його, та за чуда Його синам людським, бо наситив Він спрагнену душу, а душу голодну наповнив добром!» (Псалми 107:8, 9)

• У Києві відбувся форум капеланів, який зібрав понад 130 людей, відданих служінню військовим та їхнім родинам. Учасники форуму, представники капеланських команд з усієї України, обмінювалися цінним досвідом, провели час у спільноті та координували свої плани на розвиток служіння у цьому році. Дякуємо за кожне серце, готове служити й допомагати людям.

• На Авдіївському напрямку наші військові відбили 17 атак росіян.

• Німеччина вже внесла до Фонду підтримки енергетики України €225 млн.

• У ЄС домовилися про запровадження податку на прибуток від заморожених активів росії.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 22 танки, 59 одиниць бойових броньованих машин, 65 одиниць автомобільної техніки.

 

 

Загрози залишаються:


• Російські військові завдавали комбінованого удару по Києву, спочатку були запущені крилаті ракети, а потім – балістичні. Вдарили по Харкову і Харківській області, через що загорівся газопровід. А також по Павлограду на Дніпропетровщині. Обстріляли центр Херсона.

• росія підготувала 20 «Калібрів» у Чорному морі для нового ракетного удару, тож зберігається дуже високий рівень небезпеки.

• Російські окупанти на захоплених територіях провокують екологічну катастрофу, розміщуючи військову техніку в заповідниках.

 

 

 Молитовні потреби:

 

• Молимося про духовне зміцнення українців як нації, що в основі свого світобачення має Божі цінності та пріоритети. А також про зростання духовного авторитету та впливовості України на інші країни.


• Молимося про посилення обороноздатності нашої країни, ведення переговорів щодо подальшої підтримки України з боку стратегічних партнерів.


• Молимося про тих, кого наділено владою, хто отримав у цей час таку відповідальність. Нехай розширять свої серця, щоб могли усвідомити свою особисту гріховність і щоденну потребу в очищенні від гріха Ісусом Христом. Усвідомити нездатність вирішувати поставлені завдання самотужки, але шукати Божої мудрості та поради.


• Молимося про людей, які отримали поранення після сьогоднішніх російських атак по Києву та Харкову. Про їхнє якнайшвидше одужання, про вчасне надання будь-якої допомоги. Про те, щоб ніхто не помер внаслідок поранень, але був уздоровлений.


• Просимо Бога в молитві також про зцілення хворих і поранених воїнів. Нехай Господь підніме і зміцнить. Молимося про тих, які перебувають у ворожому полоні. Нехай Господь збереже їхні життя, нехай проведе в цих тісних обставинах і виведе на свободу – душу й тіло.


• Як зазвичай, наша молитва – про захисників. Нехай Божий покров буде над ними, керівництво від Бога, нехай буде збережено ці душі для Божого Царства.


• Молимося про активізацію молитовного руху в церквах України, про залучення до молитви якомога більшої кількості людей, аби не змовкала молитва заступництва за наш край, єдність між церквами. Про більш глибоке розуміння важливості молитви надто в цей час.





23 січня 2024