«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

678-й день заступництва за Україну!

678-й день заступництва за Україну!

«О Сило моя! Я вичікую Тебе; Ти, Боже, є моєю фортецею, моїм люблячим Богом. Бог піде попереду мене, і Він дасть мені перемогу над моїми ворогами». (Книга псалмів 59:9, 10)


Те, за що ми дякуємо Богу: 


• Дякуємо Богу, що в жорстких умовах війни голос Церкви не стихає, а звучить ще голосніше – в молитвах, у закликах до покаяння, у благодійництві. Дякуємо за розуміння та єдність між церквами різних деномінацій. Адже нам нічого ділити, у нас один Господь, один дух, спільні завдання від Господа в цей час.

• ППО вдалося збити 72 із 99 ракет, випущених по Україні.

• Високоточна російська ракета «Кинджал під час ранкової атаки на Київ впала у Дніпро. Ще одна з ракет російських окупантів не долетіла і впала у Воронезькій області росії.

• Уже тиждень російські війська не обстрілюють зерновий коридор. Атака припинилися після збиття Повітряними силами ЗСУ одразу трьох російських винищувачів над Чорним та Азовським морями.

• Україна в грудні імпортувала найбільше електроенергії за 2023 рік. Дякуємо, що маємо з надлишком і можемо продавати іншим.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 7 танків, 13 одиниць бойових броньованих машин, 35 одиниць автомобільної техніки.

 

 

Загрози залишаються:


• Росіяни випустили по Україні 99 ракет різних типів та 35 дронів-камікадзе, фактично вся сила удару припала на два міста – Київ та Харків. Росіяни скинули авіабомби на Оріхів Запорізької області. Пролунали вибухи у Кропивницькому.

• Одним з об’єктів, що постраждав від вибухів, стала будівля баптистської церкви у Бортничах на Київщині.

• рф тримає у Чорному морі три ракетоносії.

• Російські окупанти продовжують застосовувати тактику «живого щита»: в Маріуполі вони облаштовують військову базу в багатоповерхівці в уцілілому житловому кварталі міста.


 

Молитовні потреби:

 

• Не вмовкаємо в молитві за нашу Україну, наш народ. Спасіння наше і захист – у Господі. Молимося, щоб серця людей не озлоблювалися в міру того, як зростає беззаконня. Нехай Божий заклик почує якомога більше українців.


• Хоч би якими були будь-які плани сильних світу цього щодо України, молимося про здійснення виключно Божої волі на нашій землі. Тільки Бог є нашої міцною опорою, на нього покладаємося – і ніколи не будемо посоромлені.


• Молимося про тих людей, які постраждали внаслідок сьогоднішньої ракетної атаки. Про те, щоб їм було надано допомогу, якої вони потребують. Про їхню духовну і душевну підтримку, про уздоровлення тіла. Нехай знайдуть захист в Ісусі Христі й отримають спасіння душі.


• Молимося про президента країни, його оточення. Про його впливовість та авторитетність серед міжнародних лідерів. Нехай він буде інструментом в Божих руках, нехай Господь допоможе йому і спрямує його.


• Молимося про те, щоб наші військові могли стримувати наступ ворога, про те, щоб було якомога менше втрат. Молимося про вироблення правильної стратегії і тактики ведення бойових дій. А також про наших воїнів, про Божий захист над ними, про спасіння душ.


• Молимося про чітку й безперебійну дію логістичних шляхів. Про знаходження альтернативних можливостей для постачання в Україну того, що необхідно для фронту.


• Молимося про посилення в Україні відповідальності для депутатів та працівників державних структур за корупцію під час воєнного стану. Ухвалення відповідних законів. Сприяння в цьому питанні президента України.


• Молімося про єднання християн різних деномінацій. Нехай ревна молитва за наш край, за утвердження Божого Слова, за навернення людей до Господа і спасіння душ об’єднує всіх нас.





2 січня 2024