«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

656-й день заступництва за Україну!

656-й день заступництва за Україну!

«Чи Ти не відродиш нас знову, щоб Твій народ радів у Тобі? Прояви до нас Твою ласку, Господи, і даруй нам спасіння Твоє. Я буду слухати, що Господь Бог буде говорити; Він обіцяє мир Своєму народові, але нехай вони не повертаються до свого грішного життя». (Псалом 85:6– 8)


Те, за що ми дякуємо Богу: 


• Дякуємо Богу за серця Його служителів, які шукають Його лиця, які обʼєднують зусилля для спільного завдання на духовному фронті – встояти і перемогти. Осмислити виклики, прийняти їх і знову взятися до роботи – кожен на довіреній йому ділянці. Дякуємо, що не своїми силами ми це робимо, але Його силою.

• Наші Збройні сили досягають успіхів на лівобережжі Херсонщини.

• Всі цілі ворога, якими сьогодні було атаковано Україну (18 ударних БпЛА та 8 ракет), збила наша ППО. Дякуємо за такі результати і за стільки врятованих життів.

• Вдалося розблокувати один з головних пунктів пропуску на кордоні України та Польщі.

• Британія та Норвегія, які очолили нову «морську коаліцію» для допомоги Україні, передадуть нам кораблі, човни та амфібії Viking.

• Швеція виділила Україні 120 млн євро на закупівлю обладнання для опалення та збільшення пропускної здатності електромережі, а також на інші заходи, які допоможуть українцям пережити зиму.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 19 танків, 31 одиницю бойових броньованих машин, 13 одиниць автомобільної техніки.

 

 

Загрози залишаються:


• Російські війська атакували Київ, Кривий Ріг. Обстріляли Херсонщину.

• Російські війська активізували наступ на Авдіївському напрямку. Фіксується значне загострення ситуації, кількість бойових зіткнень рекордна.

• На одному з аеродромів у Білорусі зафіксували ротацію росіян.

• росія завершила будівництво двох атомних підводних човнів.

• В енергосистемі України зафіксовано дефіцит через брак потужності.

• ЦВК росії дозволив провести вибори на окупованих територіях України.

 

 

Молитовні потреби:


• Продовжуймо молитися про Авдіївський напрямок, де зараз дуже гаряче. Про Боже втручання в перебіг цих подій, про перелом ситуації. Про надприродний захист наших воїнів та Боже керівництво.


• Молимося про наших військових, що протистоять ворожій навалі на сході. Нехай Божі охоронці прикривають їх від ворожих обстрілів, нехай буде якомога менше втрат, нехай душі будуть спасенними.


• Молимося про невідступність та посилення в духовній битві. Нехай кожний, хто вірить в Ісуса Христа, буде зодягнутий в Божі обладунки, має зброю, зміцнену Богом на зруйнування твердинь та злих задумів.


• Молимося про те, щоб різні сили не могли використовувати розділення народу як інструмент для досягнення певних інтересів не на користь держави. Про узгодженість дій в Україні на всіх рівнях правління, про викорінення корупції та крадіжництва.


• Молимося про тих дітей, які через війну не можуть отримати якісне навчання, а інколи – взагалі не мають до нього доступу. Нехай Господь допоможе знайти відчинені двері, можливості. Нехай допоможе надолужити втрачене.


• Молимося про можливості для збуту врожаю, який цього року дуже високий, але з експортом якого є складнощі через блокаду Чорного моря з боку росії та блокаду кордону для вантажівок з боку європейських сусідів. Молимося про те, щоб аграрії змогли продати збіжжя за прийнятною ціною, про збалансування цін на зерно та логістику.


• Молимося про роз’єднані війною сім’ї. Молимося, щоб Господь допоміг долати труднощі, щоб не охолонули серця подружжя. Щоб змогли встояти і свого часу об’єднатися.



 

 


11 грудня 2023