«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

645-й день заступництва за Україну!

645-й день заступництва за Україну!

«І сказав Він мені: Сину людський, чи оживуть оці кості? А я відказав: Господи Боже, Ти знаєш! І сказав Він мені: Пророкуй про ці кості, та й скажеш до них: Сухі кості, послухайте слова Господнього! …І пророкував я, як наказано». (Книга Єзекіїля 37:3, 4)


Те, за що ми дякуємо Богу: 


• Дякуємо Богу за відданих служителів, які підтримують людей у небезпечних місцях. Попри наближеність до фронту (4 км від лінії зіткнення), в Гуляйполі на Запоріжжі людям продовжують служити віряни із Запоріжжя та інших областей. Разом із харчовими наборами вони роздають засоби гігієни, благовістять, моляться за людей, спілкуються та підбадьорюють.

• Наші захисники неба збили 14 російських дронів.

• Нацгвардія зупинила штурмову групу росіян під Авдіївкою.

• З небезпечних районів Куп’янщини у Харківській області евакуювали останні сім’ї з дітьми.

• Польский уряд домовився з перевізниками-страйкарями про локалізацію блокади та її непоширення на інші пункти пропуску.

• Нідерланди готові підтримати Україну додатковим пакетом допомоги в розмірі 2,5 мільярда євро на 2024 рік.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 13 танків, 28 одиниць бойових броньованих машин, 13 одиниць автомобільної техніки.

 

 

Загрози залишаються:


• Російські війська атакували Херсонщину – понад 100 обстрілів. По району на Донеччині вдарили шістьма ракетами

• За добу на фронті відбулося 101 бойове зіткнення.

• росія розгортає в Україні нову дивізію десантників.

• росія збільшила число ракетоносіїв у Чорному морі.

• Експерти МАГАТЕ зафіксували військову активність поблизу з двома українськими АЕС – Хмельницькою та Запорізькою.

• Угорщина не підтримає рішення про початок переговорів щодо вступу України до ЄС і надання їй Євросоюзом 50 млрд євро до 2027 року.

• росія виробляє щомісяця в шість разів більше дронів, ніж Україна.

 

 

 Молитовні потреби:

 

• Молимося про те, щоб люди, які є в Ісусі Христі, встояли в істині, не охололи в Божій любові, були сповнені Духа Святого й перебували в Божому мирі. Щоб вони були тими, через кого поширюється Боже світло у темряві, яка опустилася на нашу землю.


• Молимося, щоб кожний наш воїн був під Божим захистом. Щоб Господь зміцнив фізично й морально. Щоб випробування не були над силу, але щоб Бог був для кожного надією і твердою основою.


• Підтримуймо в молитві наших братів і сестер, які служать людям неподалік від лінії фронту. Просимо Божої охорони для них, підтримки від Духа Святого віддавати любов і надію там, де відчай, горе і втрати. Просимо також Божого забезпечення для їхніх родин.


• Молімося також за діток в Україні, адже війна спричинила в багатьох появу нових проблем зі здоров’ям. Нехай Господь допоможе доторкнутися до серця кожної дитини, щоб вона відчула Його любов і мир. Молимося також про впровадженням різних державних програм, спрямованих на підтримку дітей в умовах війни, які б охоплювали надання медичної допомоги, психологічної підтримки, освітніх послуг та забезпечення базових потреб.


• Молимося про ухвалення виважених підходів до розподілу фінансової підтримки внутрішньо переміщених осіб. З 1 лютого наступного року допомогу будуть отримувати лише 170 тисяч ВПО, нині – 2,6 мільйона. Про те, щоб без допомоги не лишилися люди, які справді її потребують.


• Молимося про зростання в росії соціальної напруги через невдоволення війною, а відтак – підвищення цін та зниження рівня життя. Нехай приходить усвідомлення та прозріння до людей, а також спадає облуда, створена телевізійною пропагандою.






30 листопада 2023