«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

630-й день заступництва за Україну!

630-й день заступництва за Україну!

«Вислухай мою молитву, Боже. Почуй голос благання мого! У день горя мого я буду молитися до Тебе, і Ти мені допоможеш». (Книга псалмів 86:6, 7)


Те, за що ми дякуємо Богу: 


• Дякуємо Богу, що Він ніколи не забуває про Свій Завіт із нами, про Своє Слово, яке Він заповів на тисячу поколінь. Господь вірний, навіть якщо ми буваємо невірними.

• Наші військові відтісняють ворога на лінії від 3 до 8 кілометрів вздовж узбережжя Херсонщини.

• Українським родинам, що належать до соціально вразливих категорій, виплатять допомогу від ООН на зиму.

• США дадуть 1 млн дол. Міжнародному центру з переслідування агресії рф в Україні для допомоги у розслідуванні воєнних злочинів.

• ЄК поліпшила прогноз щодо зростання економіки України.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 15 танків, 18 одиниць бойових броньованих машин, 1 літак, 47 одиниць автомобільної техніки.

 

 

Загрози залишаються:


• Російські агресори завдали ракетного удару по Запорізькому району. Обстріляли Берислав на Херсонщині. Влучили у житловий будинок у Селидовому на Донеччині.

• Російські війська застосували хімічну зброю на Бахмутському та Сватівському напрямках.

• Росіяни формують нові загони для штурмів.

• Ворог обстріляв територію поблизу ТЕС на Донеччині, а також пошкодив газопровід на Харківщині.

• З України намагалися вивезти ікони ХІХ ст. та натільні хрести часів Русі.

 

 

 Молитовні потреби: 


• Молимося з вірою в те, що наша Україна схована в надійному місці – у могутньому Імені Ісуса. Навіть попри те, що ми бачимо своїми фізичними очима. Бог – наш захисник, на Нього ми покладаємо надію. Ми сховані в Його руці. Тож стіймо твердо – і побачимо Божу Славу.


• Молимося проти ракетних та дронових атак. Про Божий захист, про вправність наших військових, щоб було збито всі ракети й шахеди, про недопущення руйнувань будинків та загибель українців.


• Благословляємо наших воїнів. Молимося про збереження життів, про надприродні дива захисту, зцілення, про навернення душ до Христа.


• Молимося про родини, які втратили рідних у цій війні. Нехай будуть втішені Богом, нехай у Ньому знайдуть мир і надію. Нехай їхні потреби будуть сповна задоволені.


• І далі молимося про відновлення ринку праці, про подолання диспропорції на ньому, коли, з одного боку, маємо дефіцит кваліфікованих спеціалістів, з іншого, велику кількість безробітних. Про підвищення заробітних плат та зупинення зубожіння українців.


• Молімося про те, що Церква була водима Духом, Який веде до Ісуса, до Слова Божого, до молитовної залежності від Отця, до свідчення про Христа, до людей цього світу. Про те, щоб віру зберегла до кінця і була вірною.


• Молимося також про можливості для якнайшвидшого розмінування нашої території. Адже на сьогодні маємо дуже сумну статистику: Україна серед лідерів за кількістю цивільних жертв у 2022 через міни. Молимося, щоб було правильно визначено пріоритетність розмінування, про достатню кількість фахівців. А також про те, щоб не гинули від нерозірваних мін українці.


 


15 листопада 2023