«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

610-й день заступництва за Україну!

610-й день заступництва за Україну!

«Та зо мною Господь, як потужний силач, тому ті, хто женеться за мною, спіткнуться та не переможуть! Будуть сильно вони посоромлені, бо робили без розуму, вічний сором їм буде, який не забудеться!» (Єремії 20:11)


Те, за що ми дякуємо Богу: 


• Дякуємо Богу, що попри труднощі служителі християнських церков думають про Божу справу посеред війни – підбадьорюють своїх у вірі, згуртовують людей для того, щоб допомагати тим, хто цього потребує, відкривають нові церкви і служіння.

• Українці з початку року задонатили у найбільші фонди 12,5 мрд грн.

• ДТЕК та «Укренерго» відновили високовольтну лінію на Донбасі.

• В Україні розробляють мапу провайдерів, які можуть забезпечити користувачів інтернетом до 72 годин під час знеструмлень.

• ФРН надасть 54 млн євро для підтримки енергетики України.

• Британія спільно із союзниками передасть Україні додаткові системи ППО.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 29 танків, 18 одиниць бойових броньованих машин, 33 одиниці автомобільної техніки.

 

 

Загрози залишаються:


• За добу на фронті сталося майже 80 боєзіткнень.

• Росіяни масово використовують найманців з Куби на східній лінії фронту.

• Росія збільшила кількість бойових кораблів у Чорному морі.

• Росіяни завезли на окуповані території України групу психологів – агентів ФСБ для збору інформації про нелояльних мешканців.

• Україна тимчасово зупинила роботу нового «зернового» коридору через можливу загрозу з боку російських військових літаків і морських мін.

• ЄС відстає від свого плану надати Україні мільйон артилерійських снарядів до березня 2024 року. Наразі він виконаний лише на 30%.


 

Молитовні потреби:

 

• Молимося про Боже втручання в хід цієї війни, щоб її було припинено. Наше сподівання – на Бога, Великого і Сильного. Нехай Він зміцнить нас, щоб ми не ослабли нашими душами, але утвердилися в Дусі Святому.


• Молімося про те, щоб різні церкви в Україні в єдності піднімали свій голос за рідний Край, за його звільнення, за його очищення, за пошук Бога як пріоритет у всіх сферах життя.


• Молимося за президента, прем’єр-міністра, голову ВРУ та інших високопосадовців країни. Нехай Господь та Його Слово буде їхнім головним радником. Нехай керуються Божою мудрістю в ухваленні важливих рішень в інтересах країни, нехай їхнє серце буде відкритим для правди і світла.


• Підтримуймо в молитві наших захисників, які воюють за Авдіївку та на інших гарячих напрямках. Просимо Божого сприяння, допомоги і сил для наших військових. Там, де недостатньо ресурсів людських, нехай буде проявлено надприродне втручання.


• Молимося за воїнів, які через поранення втратили кінцівки чи мають фізичні обмеження. Про підтримку для них передусім духовну, а також моральну, психологічну. Щоб вони не занепадали духом, щоб для них відкривалися можливості для лікування й відновлення.


• Молімося також за людей, які втратили своїх рідних чи близьких або не мають про них звістки. Нехай Господь буде їхньою вірою і надією у цих складних обставинах, нехай у Ньому вони знайдуть більше від своїх проблем. Нехай Боже світло осяє їхні серця й думки.


• Молимося про те, щоб здійснювалася протидія російській дезінформації та пропаганді, яка поширює спотворені версії подій і фактів, а також використовується для радикалізації суспільства й сіяння хаосу.





26 жовтня 2023