«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

602-й день заступництва за Україну!

602-й день заступництва за Україну!

«Не зловтішайся з мене, враже, бо хоч я впав, та підведусь, хоч я у темряві, Господь мені за світло» (Михея 7:8)


Те, за що ми дякуємо Богу: 


• Дякуємо Богу за відповіді на молитви віри Його дітей, адже віра зрушує гори, а молитви прокладають шлях у пустелі й дають світло у темряві.

• Україна прийняла на озброєння три модифікації танків Leopard.

• Понад 225 тисяч гектарів сільськогосподарських земель очищено від мін.

• Намітився прорив у питання передачі Україні заморожених активів рф.

• Сполучені Штати Америки відправили Україні близько 20 ракет ATACMS.

• Українські лікарні отримали 42 потужних генератори.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 2 танки, 15 одиниць бойових броньованих машин, 1 літак, 6 гелікоптерів, 10 одиниць автомобільної техніки.

 

 

Загрози залишаються:


• Окупанти здійснили ракетний удар по Запоріжжю та Дніпру, вдарили по Харкову. Скинули на Херсонщину керовані авіабомби.

• Ворог не полишає спроб оточити Авдіївку, а також намагається посилити наступальну активність у напрямку Куп'янськ-Лиман.

• рф може завдавати ракетних ударів по Україні з бухт Новоросійська.

• Російські загарбники переміщують техніку в тимчасово окупованому Сімферополі.

 

 

Молитовні потреби: 


• Молимося про те, щоб у серцях людей з’являлася жага по пізнанню Бога. Щоб Україна стала осередком Божої сили і Божої дії. Молимося також про Ізраїль, щоб ці важкі часи відкривали для багатьох Месію – Ісуса Христа.


• Молимося про те, щоб у нашій країні було збережено засади суспільних моральних принципів, в основі яких є християнські цінності. Щоб наша країна не піддавалася впливу ззовні щодо просування політичних ідей суспільно-політичного руху ЛГБТ.


• Молимося про укомплектування наших військ необхідним озброєнням для того, щоб ефективно протистояти окупантам на всіх напрямках. Про забезпечення теплим одягом, якісними продуктами харчування. Про викриття будь-яких зловживань.


• Молимося про наших військових. Нехай Господь пером Своїм вкриє їх і під крилами Своїми заховає їх. Щит та лук – Божа правда.


• Молимося про повернення наших воїнів з полону додому. Нехай стаються дива! Адже те, що не під силу людям, – можливо для Бога.


• Молимося про прискорення процесу передачі Україні активів рф, заморожених на Заході. Про те, щоб справа не обмежилася обіцянками, про підготовку правової бази для використання конфіскованих активів росії.


• Молимося за керівників країни, регіональних очільників. Щоб їхні зусилля були спрямовані на пошук виходу з критичних ситуацій, на те, як допомогти людям.


• Молімося про утвердження Церкви в Слові Всемогутнього Бога у відповідь на всілякі атаки диявола. Про твердість духовних позицій християн для здобуття перемог у битвах з ворогом людських душ.




18 жовтня 2023