«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

597-й день заступництва за Україну!

597-й день заступництва за Україну!

«Адже мій Бог – великий, мене Господь не мине… Цар наш – Господь, Він нас врятує!» (Ісаї 33:22)


Те, за що ми дякуємо Богу: 


• Дякуємо Богу за зміни, які нині відбуваються в церквах. За єдність, об’єднання в молитвах. Так, у м. Кам'янське на Дніпропетровщині підписали спільну декларацію про утворення Християнської духовної ради, до складу якої увійшли представники православних, католицьких, протестантських церков та релігійних організацій. Метою об'єднання є діалог між конфесіями та налагодження братерських стосунків і співпраця у поширенні християнських істин; об’єднання зусиль для утвердження й захисту принципів свободи совісті й віросповідання.

• Дякуємо за успіхи нашого дипломатичного корпусу. Так, ПАРЄ визнала росію диктатурою, а також закликала всі держави Ради Європи визнати Путіна нелегітимним після завершення нинішнього президентського строку.

• Дякуємо за міжнародну допомогу. Так, в Україну привезли 150 тонн гумдопомоги з Хорватії.

• ФРН надала Україні 76 млн євро для захисту енергооб'єктів.

• Європейський інвестиційний банк виділяє Україні понад 30 млн євро на проєкти муніципальної інфраструктури та міський громадський транспорт.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 26 танків, 49 одиниць бойових броньованих машин, 23 одиниці автомобільної техніки.

 

 

Загрози залишаються:


• Росіяни обстріляли з дрона Берислав на Херсонщині. Вдарили по Покровську на Донеччині. Завдали 150 ударів по Запорізькій області.

• Російські агресори вже третій день ведуть наступальні дії в районі Авдіївки. Ворог намагається оточити місто.

• На Херсонщині розширили список населених пунктів для евакуації дітей.

• За прогнозами МВФ, наступного року держборг Україн зросте до 98,6% ВВП країни, а за підсумками 2025 р. перевищить 100%, що загрожує дефолтом.


 

 

Молитовні потреби:

 

• Молимося за наш народ, за нашу країну – адже чи не для цього часу ми тут поставлені. Просимо, щоб Господь допоміг нам подолати всі ці випробування і встояти. Молимося про єдність, зміцнення – передусім духовне, про переродження нашої нації.


• За офіційною інформацією, російські війська під Авдіївкою зазнають великих втрат. Сюди вони кидають значні ресурси, однак не мають бажаного результату. Тож молімося й далі про Боже втручання в перебіг цих подій, про те, щоб ворог відступив і був посоромлений.


• Благословляємо наших захисників на фронті. Нехай Господь буде їхньою твердинею і опорою. Нехай зерна віри, раніше посіяні в їхніх серцях, дадуть плоди, щоб душі були спасенними. Утверджуємо торжество життя над смертю – Ісусом Христом.


• Молимося про можливості використання заморожених російських активів за кордоном для фінансування оборони України. Про те, щоб росія втрачала змогу продовжувати фінансувати війну в Україні. Про втрату підтримки кремля росіянами.


• Молимося про економіку нашої країни. Про мудрість для Кабінету міністрів у врегулюванні економічних питань в умовах війни, у розподілі та витраті державних коштів, а також у веденні перемовин про реструктуризації боргу або його часткове списання.


• Молімося за людей, які постраждали від сьогоднішніх ракетних ударів та обстрілів. Про фізичне зцілення тих, хто перебуває в лікарні, про зміцнення душевне, хто пережив стрес. Про отримання необхідної допомоги.


• Молимося про те, щоб Україні вдалося зберегти пам’ятки культурної спадщини, які також намагаються нищити вороги, щоб стерти нашу ідентичність як народу. Про невідкладні дії для збереження та відновлення зруйнованих або пошкоджених культурних об’єктів.


• Періодично з різною силою звучать ядерні погрози з боку росії, особливо коли їй не вдається досягти поставлених цілей. Тому молимося про недопущення використання ядерної зброї, про стримування росії.



 

 


13 жовтня 2023