«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

593-й день заступництва за Україну!

593-й день заступництва за Україну!

«Зодягніться в повну Божу зброю, щоб могли ви стати проти хитрощів диявольських. Через це візьміть повну Божу зброю, щоб могли ви дати опір дня злого, і, все виконавши, витримати». (До Ефесян 6:11, 13, 14)


Те, за що ми дякуємо Богу:

• Дякуємо за невтомність та постійність християн різних деномінацій у наданні гуманітарної допомоги українцям зі сходу та півдня, за регулярні поїздки у прифронтові зони, за відчинені двері церков для людей.

• Відомі політики, волонтери, духовенство та місцева адміністрація взяли участь у першому Молитовному сніданку в Хаджибейському району Одеси.

• ЗСУ відбили атаки росіян на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Запорізькому напрямках.

• Україна повернула ще дев'ятьох дітей з окупованих територій.

• В Україні очікують рекордний врожай гречки.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 2 танки, 3 одиниці бойових броньованих машин, 2 одиниці автомобільної техніки.

 

Загрози залишаються:

• Війська рф за минулу добу здійснили 53 обстріли Херсонщини.

• росія стягує рідкісні типи реактивних систем залпового вогню до лінії фронту.

• рф перекинула в Маріуполь та район нові резерви.

• Окупанти конфіскували в Мелітополі 5000 офісів і квартир.

• МВФ вимагає збирати більше податків через зменшення підтримки України.

 

Молитовні потреби:


• «Господь зміцнює нас! Піснями прославляйте Його!» (Псалом 81:1)


• Молімося про те, щоб Господь допоміг нам бути вірними в молитві за свою країну. Пізнавати Його волю, молитися так, як вказує Дух Святий. Підтримувати одне одного, не опускати рук. Вірно стояти на духовній сторожі рідного краю.


• Молимося про Боже втручання в хід цієї війни, щоб її було припинено. Наше сподівання – на Господа. Нехай Він зміцнить нас, щоб ми не ослабли нашими душами, але утвердилися в Дусі Святому.


• Молимося про зміцнення української економіки в умовах війни. Про мудрість для керівників економічного сектора країни у вирішенні складних економічних питань Про надання допомоги українцям, що втратили роботу, житло, хто опинився на межі бідності.


• Не полишаємо молитися за Ізраїль. «На твоїх мурах, о Єрусалиме, я сторожу поставлю. Ні вдень, ані вночі ніколи не замовкне. Ви, що пригадуєте все Господові, нема для вас спочинку. Не давайте йому спокою, аж покіль не відновить Єрусалиму, поки не зробить його на землі славним!» (Ісаї 62:6, 7)


• Молимося про те, щоб Бог відновлював фізичні сили й моральний дух наших воїнів-захисників, щоб ніхто не загинув, але міг спастися й отримав життя вічне, щоб кожен став під Його покров і мав мир у серці.


• Молімося про Голову та депутатів Верховної Ради, щоб вони справді були на сторожі законності, а не ухвалювали антидержавні закони, що на шкоду країні й українцям у цілому. Про те, щоб мали страх Божий у серці й пам’ятали, що мають відповідати за свої вчинки передусім перед Божим законом.


• Молімося про сім’ї, розділені війною. Нехай Господь зміцнить, нехай допоможе об’єднатися, нехай подружжя шукає можливості бути разом, щоб не втратити одне одного.


 

 

 

9 жовтня 2023