«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

561-й день заступництва за Україну!

561-й день заступництва за Україну!

«Помилуй мене, Господи, бо до Тебе я волатиму весь день. Розвесели душу Свого раба, бо до Тебе, Господи, підняв я душу свою. Адже Ти, Господи, добрий і лагідний, багатомилостивий до всіх, хто до Тебе кличе». (Книга псалмів 85:3–5)


Те, за що ми дякуємо Богу:

• «Славитиму Тебе, о Господи, всім серцем моїм, і розкажу всім про всі чудеса Твої. Буду радіти і веселитись з-за Тебе, буду піснею вихваляти Тебе, Всевишній!» (Псалом 9:1, 2)

• ППО збила 25 повітряних цілей.

• Українське зерно пішло через порти Хорватії.

• Завдяки сприятливій погоді врожайність ранніх зернових перевищила показники не лише минулого, а й рекордного 2021 року.

• Над двома селами Харківщини підняли прапор України.

• США вперше передадуть Україні конфісковані активи російських олігархів, які потрапили під санкції.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 9 танків, 21 одиницю бойових броньованих машин, 27 одиниць автомобільної техніки.

 

Загрози залишаються:

• Війська рф ударили по Херсонщині, Одещині. Завдали балістичного удару по Запорізькому району. Обстрілювали Харківщину з гелікоптерів.

• Війська рф перекидають сили з інших напрямків для посилення оборони на півдні, зокрема, на Бердянському та Мелітопольському напрямках.

• Росіяни шукають слабке місце в обороні Луганщини.

• Протягом минулої доби на фронті відбулося 39 бойових зіткнень. Оперативна ситуація на сході та півдні України залишається складною.

• Внаслідок підриву дамби Каховської ГЕС Україна втратила 35-40% запасів прісної води – це обсяг, який можна було б споживати протягом року.

 

Молитовні потреби:


• Молімося про непохитність нашої віри, щоб не піддатися сумнівам. Бог не змінюється під дією обставин, Його Слово є незмінним. Ісус переміг цей світ, і ми маємо мир у Ньому.


• Молімося про те, щоб Тіло Христове було єдиним, діяло в силі й помазанні Святого Духа, спрямовуючи людей цього світу до Христа і являючи їм Його любов і Його світло.


• Молимося про припинення бойових дій, про виведення російських військ з України і недопущення поширення вогнища війни.


• Молимося про Боже благовоління для нашого народу. Просимо, щоб Господь допоміг нам подолати всі ці випробування і встояти. Молимося про єдність та зміцнення у цей складний час, нехай відбувається наше переплавлення як нації і її славне переродження.


• Досягнення нових політичних, оборонних та гуманітарних домовленостей з міжнародними партнерами. Підвищення ефективності нашої зовнішньополітичної роботи, встановлення нових контактів з партнерами для посилення українського війська.


• Благословляємо кожного нашого воїна. Нехай Господь буде його твердинею і опорою. Нехай зерна Божого Слова, які, можливо, раніше були посіяні, проростуть у серцях і дадуть плоди.


• Молимося про роботу координаційного штабу, який займається питаннями обміну полонених. Про досягнення згоди у переговорах, про те, щоб у найкоротші терміни наші військові були звільнені, щоб поранені змогли отримати належну медичну допомогу.


• Відновлення зернової ініціативи. Знаходження альтернативних варіантів для врегулювання цього питання. Напрацювання механізмів щодо виходу з кризи, які будуть вигідні для України.






7 вересня 2023