«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

551-й день заступництва за Україну!

551-й день заступництва за Україну!

«А Богові подяка, що Він постійно чинить нас переможцями в Христі, і запашність знання про Себе через нас виявляє на всякому місці». (2 Коринтян 2:14)


Те, за що ми дякуємо Богу:

• Дякуємо Благословенному Богу, Отцю Господа нашого Ісуса Христа, Милосердному Богу, Який є джерелом втіхи для кожного. (2 Коринтян 1:3)

• Збройні сили України визволили Роботине у Запорізькій області та просуваються далі.

• ППО знищила чотири повітряні цілі росіян.

• Україна у поточному маркетинговому році, який почався 1 липня, вже експортувала 4,157 млн т зернових та зернобобових, що більше минулорічного показника за аналогічний період.

• Через проєкт «Хочу жити» в полон здалися 24 тисячі росіян.

• Греція може передати Україні до сотні танків Leopard 1A5 після їхньої модернізації у Німеччині.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 4 танки, 8 одиниць бойових броньованих машин, 12 одиниць автомобільної техніки.

 

Загрози залишаються:

• Росіяни обстріляли Херсонщину. Завдали удару по промисловому об'єкту Полтавської області. Вдарили ракетами по Кривому Рогу.

• росія змогла дещо наростити виробництво ракет.

• Східні країни ЄС хочуть продовжити заборону на імпорт українського зерна.

• Угорщина погрожує заборонити імпорт 24 продуктів з України.

• Росіяни продовжують готуватись до примусової мобілізації мешканців окупованих територій Запорізької та Херсонської областей.

• Дві третіх іноземних компонентів у російських дронах вироблено в Китаї.

 

Молитовні потреби:


• Молимося про те, щоб Господь допоміг нам завжди ходити в броні Його праведності і в Його силі попри те, що зло примножується. Нехай ті, хто чинить неправду, хто винен у крові невинних людей, отримають відплату від Бога.


• Молимося про витіснення ворога з нашої землі. Про успішний контрнаступ наших військ та звільнення від окупантів нових територій. Молимося також про належне оснащення наших воїнів.


• Молимося про прорив у посиленні нашої безпеки та можливостей у небі для захисту повітряного простору, тобто наших міст і сіл. Про надання Україні винищувачів, які б могли змінити правила гри на фронті. Молимося, щоб було покладено край домінуванню росії в небі, за межами поля бою, щоб літаки F-16 стали частиною протиповітряної оборони України.


• Молимося, щоб ворогам не вдалося напередодні осінньо-зимового періоду здійснити розвідку задля визначення об’єктів енергетичної системи України, щоб застосувати ракети та ударні БПЛА. Нехай будуть марними спроби знайти маршрути для обходу ППО.


• Зміцнення нашої економіки в умов воєнного часу, її готовність до нових викликів у цьому році. Скорочення дефіциту державного бюджету.


• Молимося про захисників. Про Божий покров над ними, духовну силу й фізичну міць. Про здійснення надприродних див на фронті, які відчинятимуть двері сердець для Господа.


• Молимося про безпеку та порятунок діток і їхніх батьків, що лишилися в містах, які нині перебувають на лінії фронту. Нехай Господь допоможе зберегти ці життя.


• Молимося про волонтерів, які допомагають фронту. Про відчинені двері для допомоги, що справді надходить тим людям, яким вона вкрай необхідна. Про уникнення зловживань в цій діяльності зараз.



 


28 серпня 2023