«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

547-й день заступництва за Україну!

547-й день заступництва за Україну!

Те, за що ми дякуємо Богу:

• Дякуємо Богу за нашу країну, за свободу проповіді Євангелія, за спасенні душі, за мир на нашій землі.

• Українська армія продовжує стримувати окупантів на сході та має успіх у Запорізькій області. Відбила атаки на п'яти напрямках.

• Президент України з дружиною взяли участь у заході Молитва за Україну, який відбувся в Софійському соборі в Києві.

• ЗСУ пошкодили три російські зенітно-ракетні комплекси С-400С-300 на Херсонщині.

• На Чернігівщині відновили один з найбільших мостів, який був зруйнований на початку вторгнення рф.

• Наступного року уряд планує провести індексацію пенсій.

• Болгарія передасть Україні близько 150 тисяч євро на гуманітарну допомогу.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 2 танки, 23 одиниці бойових броньованих машин, 28 одиниць автомобільної техніки.

 

Загрози залишаються:

• Окупанти за минулу добу 99 разів обстріляли Херсонщину. Здійснили ракетний удар по Дніпру. Завдали удару зі ствольної артилерії по центру Курахового Донецької області. Обстріляли з міномета з території рф Сумщину.

• Ситуація на сході залишається складною, на Куп’янському напрямку ворог не полишає спроб наступати, тривають бої. На Бахмутському напрямку теж тривають активні бої.

• рф зосередила у Чорному морі 9 кораблів, серед них ракетоносій.

 

Молитовні потреби:


• Молимося про припинення кровопролиття в Україні, про те, щоб Бог піднімав нашу країну, щоб замість попелу вона отримала прикрасу, щоб була відновлена і зцілена.


• Молимося, щоб Церква мала в основі слова Христа, щоб була справжнім світлом для цього світу, не йшла з ним на компроміси, але, наближаючись до Господа, очищувалася і готувалася до зустрічі з Ісусом Христом.


• Молимося про звичайних людей, які передусім потерпають від цієї війни. Молимося, щоб посеред темряви, плачу і страждання вони знайшли Господа, втішалися Ним, щоб їхні душі були пожаті для Бога.


• Благословляємо кожного захисника і захисницю, молимося про те, щоб ніхто не загинув, але отримав життя вічне, бо це – найбільша цінність!


• Молимося за рятувальників, які першими прибувають на місця після обстрілів та ракетних ударів і допомагають людям, дістають їх з-під завалів, часто працюють під обстрілами окупантів. Молимося про Божий захист над ними, про те, щоб вони могли дістатися до кожного, кому порібна допомога.


• Молимося, щоб в Україні не випускали з поля зору й інші, не менш важливі фронти, а саме фокусувалися на основних пріоритетах національної безпеки: сімейній політиці держави, захисті життя дітей, підтримці батьківства й материнства.


• Молимося про притягнення до відповідальності причетних до вивезення українських дітей до росії, а також про повернення дітей до їхніх родин в Україну.



 


24 серпня 2023