«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

520-й день заступництва за Україну!

520-й день заступництва за Україну!

«Втішайтеся надією. Будьте терплячі в біді й наполегливі в молитвах ваших». (До римлян 12:12)


Те, за що ми дякуємо Богу:**

• «Хваліть Господа! Нехай буде благословенне ім’я Його на віки вічні. Від сходу до заходу сонця прославляйте Господа. Бо Він є прославлений понад усіма народами; Його слава понад небеса». (Псалом 113:1–3)

• Сили оборони України атакують на Бахмутському напрямку та просуваються в західній частині Запорізької області.

• Катар обіцяє Україні $100 млн допомоги на відновлення медичного забезпечення, освіту, гуманітарне розмінування та інші важливі проєкти.

• США передадуть Україні дрони Skydi для документування воєнних злочинів російських окупантів.

• Перші американські танки Abrams можуть бути на полі бою в Україну у вересні цього року.

• Німеччина передала Україні партію зеніток Gepard.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 4 танки, 14 одиниць бойових броньованих машин, 11 одиниць автомобільної техніки.

 

Загрози залишаються:

• На Сумщині окупанти знищили ферму з десятками тварин.

• Росіяни знову наступають біля Мар’їнки на Донеччині.

• росія накопичує сили, щоб посилити атаки на інфраструктуру та прибережну зону України.

• Російські пропагандисти отримали чергову методичку з кремля про «правильне» висвітлення річниці Хрещення Русі, в якій офіційний Київ називається віровідступницьким режимом, що веде боротьбу проти УПЦ, щоб «знищити духовні зв'язки братніх народів».

• Військові кораблі рф погрожують цивільним суднам у Чорному морі.

 

Молитовні потреби:

• У День Української Державності молімося про нашу країну. Віримо, що вистоїть, що воскресне із попелу та згарища, відродиться і ще більше зміцниться в Господі. У цей важливий історичний час ми поставлені тут, в Україні, як молитовні заступники, є Божим голосом, Його світлом, яке проникає у найтемніші місця і розсіює темряву.


• Молимося про Бахмутський напрямок фронту, де ситуація дуже напружена. Про те, щоб наші мужні воїни просувалися вперед і звільняли українські землі. Про те, щоб своєчасно ухвалювалися управлінські рішення відповідно до обстановки, яка складається, щоб вживалися заходи щодо маневру силами та засобами, перекидання частин і підрозділів на напрямки, де намічається успіх, або їхнього виведення з-під вогню противника.


• Молимося про надання союзниками Україні ракетних комплексів, щоб ми могли захистити всю територію країни від атак ворога.


• Молимося про депутатів Верховної Ради, щоб вони протистояли тим, хто змушує їх іти проти своєї совісті та закону, не ухвалювали закони, що суперечать Конституції та закону Божому, щоб справді були захисниками інтересів українців, а не представниками чиїхось бізнес-інтересів.


• Молімося за Божий захист над мирними громадянами нашої країни. Нехай ворожа зброя не досягає цілей, нехай Господь стає їхнім сховищем, їхньою фортецею, нехай на Нього вони покладають свою надію.


• Тримаємо в своїх молитвах наших захисників. Нехай Господь буде їхнім покровом, їхньою надією і спасінням. Молимося також за тих, хто отримав поранення, хто потребує медичного лікування. Про зцілення душі й тіла. Нехай кожен отримає якісну медичну допомогу, нехай поряд будуть ті, хто підтримає, хто дасть надію.


• Молимося про розширення одного з ключових транзитних маршрутів для українського зерна – Румунія може відкрити нові пункти перетину кордону з Україною для прискорення транзиту суден через Дунайські канали.



28 липня 2023