«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

505-й день заступництва за Україну!

505-й день заступництва за Україну!

«Тиснуть нас з усіх сторін, але ми не придушені; ми в трудних обставинах, але не впадаємо в розпач; переслідувані, але ми не залишені; повалені, та не знищені». (2 Коринтян 4:8, 9)


Те, за що ми дякуємо Богу:

• Дякуємо Богу, що посеред лиха і смерті завжди відчинено двері в Його дім, завжди є доступ до спасіння кожному, хто відкриє своє серце для Христа.

• Збройні сили України продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках.

• Сили ППО збили всі 20 ударних дронів, якими рф атакувала Україну, а також дві крилаті ракети «Калібр».

• Українські судді проходять навчання, щоб ухвалювати рішення з урахуванням міжнародної практики щодо злочинів рф на території України.

• Німеччина передала Україні нову партію військової допомоги, до якої увійшли чергові зенітні танки Gepard, обладнання для систем ППО IRIS-T SLM, інша техніка і боєприпаси.

• Нідерланди приєднаються до гарантій G7 для України.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 2 танки, 9 одиниць бойових броньованих машин, 17 одиниць автомобільної техніки.

 

Загрози залишаються:

• Війська рф випустили по Україні 20 ударних дронів Shahed-136/131, дві крилаті ракети «Калібр» та балістичну ракету «Іскандер-М».

• На п'яти східних напрямках тривають важкі бої.

• Верховна Рада проголосувала в першому читанні за законопроєкт про легалізацію медичного канабісу.

• Росіяни можуть заблокувати зернову угоду після рішення Великої сімки щодо гарантій безпеки.

• Окупанти скинули фугасну бомбу на острів Зміїний.

• На бойовому чергуванні у Чорному морі перебувають 9 російських кораблів, серед них – 3 ракетоносії. Загальне спорядження – до 18 ракет типу «Калібр».

 

Молитовні потреби:

• Молимося про невідступність та посилення в духовній битві. Нехай кожний воїн Христа буде зодягнутий у Божі обладунки, має зброю, зміцнену Богом на зруйнування твердинь та злих задумів ворога.


• Молімося про утвердження нас самих, наших братів та сестер із різних деномінацій у Слові Божому у відповідь на атаки диявола. Про твердість наших духовних позицій для здобуття перемог у битвах з ворогом душ людських.


• Молимося за президента України, прем’єр-міністра, щоб вони мали мудрість у веденні різних переговорів, відстоюючи інтереси нашої країни.


• Молимося про ослаблення наших внутрішніх ворогів – корупції, зрадництва, продажності, жадібності, які також знекровлюють нашу країну. Молимося про очищення нашого суспільства, про змінення менталітету в людей.


• Не вмовкаємо в молитві за наших захисників, за ці дорогоцінні для Господа душі. Щоб вони приймали Ісуса Христа своїм Господом і Спасителем і не загинули, але мали життя вічне.


• Молимося про поранених, покалічених воїнів. Нехай Господь дасть кожному надію в серце, щоб не опустилися руки і відчай не заповнив душу. Молимося про можливості для якісного лікування, зокрема, за кордоном. Про зцілення душі й тіла.


• Молимося про дію зернової угоди, про те, щоб росія не змогла її заблокувати після рішення Великої сімки щодо гарантій безпеки для України. Про активне включення у проблему ООН, аби ініціативу було продовжено.


• Молимося про найбільш незахищені верстви населення України. Про цілеспрямоване залучення коштів на ці потреби. Про допомогу різних фондів та громадських організацій.




13 липня 2023