«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

498-й день заступництва за Україну!

498-й день заступництва за Україну!

«Так само і Дух допомагає нам у наших немочах; бо ми не знаємо, про що маємо молитись, як належить, але Сам Дух заступається за нас невимовними зітханнями». (До римлян 8:26)


Теза що ми дякуємо Богу: 

• «Лише в Бозі спочинок знайде душа моя; моє спасіння приходить від Нього. Лише Він є моєю скелею і моїм спасінням; Він є моєю фортецею, і я ніколи не похитнуся» (Псалом 62:1, 2). Вдячні нашому Богу!

• Україна повернула з російського полону 45 військових і двох цивільних, а також двох дітей з території рф.

• Згідно з офіційною інформацією, небезпека штучної техногенної катастрофи на Запорізькій АЕС спадає.

• росія втрачає на фронті перевагу у важкому озброєнні.

• Фінляндія передає Україні 17-й пакет військової допомоги, до якого увійдуть засоби протиповітряної оборони та боєприпаси.

• Україна й Болгарія підписали меморандум про співпрацю в енергетиці.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 6 танків, 15 одиниць бойових броньованих машин, 23 одиниці автомобільної техніки.


Загрози залишаються:

• Війська рф атакували Львів ракетами «Калібр» з акваторії Чорного моря. Багато руйнувань. Є загиблі.

• Армія рф 84 рази обстріляла Херсонську область, а також вдарила по Херсону. Масовано обстріляла Авдіївку, Дніпропетровщину. Завдала удару по Торецьку та Новомихайлівці на Донеччині.

• Російські воєнні злочинці знищили артилерією залізничний вокзал у Богодухівському районі на Харківщині.

• На Бахмутському напрямку в районі Кліщіївки наразі йдуть потужні бої.


Молитовні потреби:

• Молимося про глибоке усвідомлення українцями пріоритетності молитви та пошуку Божої допомоги у найскрутніших обставинах, покладання на Господа, а не на людей.


• Молімося про постраждалих у Львові. Ще тривають рятувальні роботи, тож молимося, щоб усім було надано необхідну допомогу, щоб живих під завалами було знайдено. Нехай Господь утішить зранені душі й зцілить пошкоджені тіла.


• Молимося про відповідне оснащення наших Збройних сил для ведення контрнаступу. Про те, щоб ворог не зміг підготувати свої оборонні рубежі й замінувати значну окуповану територію, що сповільнюватиме наступ. Про надання нам винищувачів F-16 для прикриття з повітря.


• Молимося також про те, щоб наші партнери не зволікали з військовою допомогою, щоб можна було уникнути різних бюрократичних тяганин. Про пришвидшення на різних етапах домовленостей.


• Завжди радіємо новині про повернення наших полонених. Сьогодні також є привід для радості – повернулися з російського полону 47 українців. Водночас продовжуємо молитися за тих, хто очікує і вірить у свою свободу та повернення на рідну землю. Нехай Господь буде підтримкою для кожного, щоб не здатися, не ослабнути в надії, але дійти до переможного кінця.


• Молимося про можливості для повернення українців із чужих країв (згідно з дослідженнями, за кордоном через війну перебувають близько 20% українців). Про те, щоб не опустіла наша земля, щоб на державному рівні здійснювалися конкретні кроки для вирішення демографічної кризи.


• Підтримаймо в молитві наших братів і сестер, які на певних державних посадах займаються антикорупційною діяльністю у країні. Молимося про Божий захист над ними і їхніми родинами та про Божу підтримку в тому, щоб вони могли і надалі боротися зі злом та нечестям на тих місцях, де їх поставив Господь.





6 липня 2023