«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

496-й день заступництва за Україну!

496-й день заступництва за Україну!

«До Тебе, Господи, я молюся. Боже мій, я надіюся на Тебе. Не дай успіху моїм ворогам, не допусти, щоб вони перемогли мене. Ніхто, хто довіряє Богові, не розчарується в тому, що довіряв Йому. Але всі, які шкодять невинним, зазнають поразку». (Псалом 25:1–3)


Те, за що ми дякуємо Богу:

• «Я буду вихваляти Тебе, Господи, бо Ти врятував мене від ворогів моїх. Ти не дозволив їм тріумфувати наді мною». (Псалом 30:1)

• Сили оборони продовжують чинити тиск на противника в районі Бахмута та вибивають його з раніше захоплених рубежів.

• ЗСУ знищили три «Гради» в районі Бахмута.

• Данія виділить на реконструкцію України $90 млн.

• Європа витратила €43 млрд на прихисток українців.

• Одинадцять українських вишів увійшли в авторитетний рейтинг університетів QS World University Rankings 2024.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 2 танки, 9 одиниць бойових броньованих машин, 9 одиниць автомобільної техніки.

 

Загрози залишаються:

• Війська рф обстріляли Херсон, вдарили по Чернігівщині. Обстріляли з ракет місто Первомайський на Харківщині. Наразі відомо, що постраждала 31 особа, серед них 10 дітей.

• У Донецькій та Луганській областях тривають важкі бої з окупантами. За добу відбулося понад 40 бойових зіткнень.

• Російські військові використовують велику кількість мін для стримування просування Сил оборони України.

• Окупаційна влада на тимчасово окупованих територіях Донецької області оголосила про початок «деукраїнізації» регіону та заходів на витіснення української ідентичності.

• ЗАЕС втратила живлення з основної лінії.

• Українські пілоти не розпочали навчатися на західних винищувачах у червні, як планувалося, і тепер графік зсувається.

• росія зізналася у викраденні 700 тис. українських дітей.


 

Молитовні потреби:

• Молимося про ревність та постійність у молитві, щоб не занепадати духом. Адже завдяки Ісусу Христу маємо наполегливість. Завдяки Духу Святому маємо стійкість посеред випробувань. Завдяки Слову Божому маємо ясність розуміння. Завдяки перебуванню в Тілі Христовому прагнемо бути присутністю Божою в цьому світі.


• Молимося про Боже сприяння нашим військовим у контрнаступальних діях. Про те, щоб стратегічно і тактично правильно ухвалювалися рішення, про необхідне забезпечення та Божий захист для наших воїнів.


• Молимося за президента країни. Нехай його головним радником буде Господь. Нехай керується Божою мудрістю в ухваленні важливих рішень в інтересах країни, нехай його серце буде відкритим для правди і світла.


• Підтримуймо в молитвах волонтерів, капеланів, які їдуть у гарячі точки або туди, де люди гостро потребують допомоги. Дякуємо Богу за ці небайдужі серця й молимося, щоб Господь відкривав їм можливості для надання допомоги, щоб ішов попереду них і охороняв їх.


• Молимося за постраждалих у Первомайську, серед яких діти. Нехай Господь зцілить тіла й душі. Нехай надійде необхідна допомога та підтримка.


• Молимося про підготовку до наступного осінньо-зимового періоду. Щоб ми могли максимально убезпечити свою енергетику від російських ракет і дронів до опалювального сезону. Щоб змогли зробити необхідні запаси газу, вугілля.


• Продовження дії зернової угоди. Відновлення діалогу з росією за посередництва інших країн та досягнення домовленостей з подальшим їхнім дотриманням.


• Молимося про ядерну безпеку, нехай будуть зруйновані будь-які плани вороги створити диверсію чи завдати будь-яких пошкоджень нашим ядерним об’єктам.



 

4 липня 2023