«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

470-й день заступництва за Україну!

470-й день заступництва за Україну!

«…щоб були всі одно: як Ти, Отче, в Мені, а Я у Тобі, щоб одно були в Нас і вони, щоб увірував світ, що Мене Ти послав». (Від Івана 17:21)


Те, за що ми дякуємо Богу:

• Дякуємо Богу, що Церква Христова нині, посеред бід і величезних потрясінь, є «Тілом Його, повнотою Того, Хто наповняє все у всьому». (До Ефесян 1:23)

• На більшості напрямів, на яких тривають бої, ініціатива належить Україні.

• З окупованого міста Олешки на Херсонщині працівникам Нацполіції України вдалося евакуювати жінку з двома дітьми, які благали про порятунок на даху підтопленого будинку.

• Гуманітарну допомогу у зв’язку з катастрофою Україні вже надали 7 країн.

• Франція передасть Україні обладнання для ліквідації наслідків підриву КГЕС.

• Створюється унікальний механізм компенсації збитків від війни.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 18 танків, 16 одиниць бойових броньованих машин, 35 одиниць автомобільної техніки.


 

Загрози залишаються:

• Армія рф вдарила по двох громадах на Дніпропетровщині. Обстріляла Українськ на Донеччині. На Харківщині окупанти обстріляли з танка багатоквартирний будинок. Запорізька область пережила майже 150 атак за добу.

• На Нікопольщині зупинили роботу два водоканали.

• Російські загарбники й надалі зосереджують основні зусилля на спробах повної окупації Луганської та Донецької областей.

• Спустошення Каховського водосховища може призвести до того, що ЗАЕС залишиться без води, яка потрібна для охолодження її шести реакторів.

• кремль заявив про «ускладнення» із зерновою угодою через виведення з ладу аміакопроводу Тольятті – Одеса.

• Росія вивела ракетні кораблі у Чорне море, ворог застосовує безпілотники для ведення розвідки.

 

 

Молитовні потреби:


• Молімося, щоб Церква в Україні не втрачала своїх головних орієнтирів, на які вказував Христос. Щоб вона мала доступ до Божих ресурсів, діяла у сфері надприродного, щоб вона була відповіддю для людей цього світу.


• Молімося також про те, щоб піднімалися заступники, які б молилися за свою землю, за свій народ. Щоб вони мали духовну силу, щоб це були люди віри.


• Дорогі, молімося за людей, які ще не евакуйовані, яким потрібна допомога. Особливо на окупованих територіях (найгостріша ситуація – в місті Олешки)! Там, де обмежена людська допомога, ми маємо доступ у молитві. По молитві ангел був явлений Петру, щоб звільнити його. Тому молімося з вірою, щоб були вислані ангели на допомогу людям, які опинилися у водяній пастці, і вивели їх. Нехай ці душі будуть спасенні – і фізично, і духовно. По молитвах святих! Нині – час проявлення Божих надприродних див!


• Молимося про забезпечення водою регіонів, які залежали від Каховського водосховища. Щоб максимально можливо було подолано наслідки російського екоциду і збережено життя на затоплених територіях.


• Не припиняємо молитися про рятувальників, робота яких ускладнюється через обстріли окупантів. Молимося про Божий захист над ними, про те, щоб вони могли дістатися в кожен дім, де потрібна допомога.


• Оновлення статусу військової підтримки України перед контрнаступом. Обговорення цих питань на наступному засіданні у форматі «Рамштайн» та ухвалення дійсно важливих для України рішень щодо зміцнення її наступальної ініціативи.


• Не вмовкаємо в молитві за наших захисників, за ці дорогоцінні для Господа душі. Щоб вони приймали Ісуса Христа своїм Господом і Спасителем і не загинули, але мали життя вічне.

 

 

8 червня 2023