«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

453-й день заступництва за Україну!

453-й день заступництва за Україну!

«Я люблю Господа, бо Він вислухав мої молитви. Бо Він нахилив вухо Своє до мене, тому я буду молитися все життя моє». (Книга псалмів 116:1, 2)


Те, за що ми дякуємо Богу:

• «Хваліть Господа! О слуги Божі, хваліть ім’я Його! Нехай буде благословенне ім’я Його на віки вічні. Від сходу до заходу сонця прославляйте Господа. Бо Він є прославлений понад усіма народами; Його слава понад небеса». (Псалом 113:1–3).

• Дякуємо Богу за Його можливості для Церкви у цей кризовий час, за появу сильних духовних лідерів, за зміцнення кожного віруючого та народження згори багатьох людей у нашій країні.

• ЗСУ знищили 20 БПЛА, чотири ракети та Су-25 ворога.

• На Одещині сили ППО збили російський безпілотник.

• Парламентська асамблея НАТО визнала злочини росії проти України геноцидом, а терористичний режим у росії – рашизмом.

• Нову лінію оборони міста Покровськ на Донеччині зміцнили мобільними бліндажами.

• Український зенітник пострілом із ПЗРК «Ігла» знищив російський гелікоптер Мі-24 на Донеччині, який намагався обстріляти селище Нью-Йорк.

• У Миколаївській області запустили нову вітрову електростанцію.

• Китай відмовився купувати зерно у рф.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 2 танки, 9 одиниць бойових броньованих машин, 1 літак, 14 одиниць автомобільної техніки.


 

Загрози залишаються:

• Війська рф обстріляли Куп'янськ на Харківщині. Серія вибухів пролунала в Запоріжжі.

• рф створює нову групу ударної авіації.

• рф запустила по Україні ракети Х-101 з Каспійського моря.

• В епіцентрі бойових дій і надалі залишаються Бахмут та Мар’їнка.

• росія скоротила термін підготовки засуджених на фронт.

• Частина Запоріжжя залишилася без світла, а місто Синельникове на Дніпропетровщині – без води.


 

Молитовні потреби:


• Молимося про те, щоб ми єдиними устами і єдиним серцем проголошували й визнавали, що Ісус Христос є Господом нашої України. Він – Цар царів, за Ним – останнє слово. І нехай Його воля здійснюється в наших життях і в житті нашої країни. Нехай плани диявола будуть посоромлені і те, що задумано на знищення, буде на благо.



• Благословляємо кожну церкву в Україні незалежно від конфесії. Нехай Господь допоможе нам зосередитися на тому, що нас об’єднує, а не роз’єднує, на тому, що підсилює нас, а не послаблює. Нехай дух єдності наповнить нас як націю, як державу.



• Марність намірів ворога виснажити нашу ППО і виявити слабкі місця. Зміцнення протиповітряної оборони України, щоб вона могла протистояти ворожим атакам. Надання більшої кількості таких систем, як Patriot та SAMP/T.


• Посилення санкційного тиску на росію та непохитність підтримки України високорозвиненими країнами світу. А також сприяння тому, щоб рф не обходила санкції, які вже запроваджено, за допомогою різних прийомів. Застосування методів впливу на ті компанії або ті країни, які сприяють обходу санкцій.


• Молимося про зниження наступального потенціалу ворога, про його деморалізацію, втрату будь-якого стимулу воювати та масову здачу в полон. Про порушення логістичних шляхів та втрату підтримки окупантів з боку певної частини населення України.


• США та союзники заявили про готовність надати Україні винищувачі F-16. Тож молимося про прискорення реалізації цього рішення, а також про навчання українських пілотів.


• Молимося про наших воїнів, а також тих людей, які забезпечують фронт усім необхідним. Нехай Господь зміцнює, відкриває серця і наповнює надією.


• Молимося за керівників економічного сектора країни, про Божу мудрість для них у розв’язанні проблем, що постають нині перед Україною через війну. Про пошук внутрішніх ресурсів для розвитку країни, а не лише користування міжнародними позиками.


• Не полишаємо наших молитовних позицій щодо недопустимості застосування ядерної зброї. Нехай не здійсняться ці безумні задуми.



 


 



22 травня 2023