«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

441-й день заступництва за Україну!

441-й день заступництва за Україну!

«Усякою молитвою й благанням кожного часу моліться духом, а для того пильнуйте з повною витривалістю та молитвою за всіх святих…» (До ефесян 6:18)


Те, за що ми дякуємо Богу:

• «Дякуйте Господеві за всі Його славні діла; проголошуйте усім народам Його вчинки. Піснями вихваляйте Господа і всім розказуйте про чуда Його. Пишайтеся Господом; нехай радіють ті, котрі поклоняються Господеві». (Псалом 105:1–3)

• У п’яти містах України відбулися Молитовні сніданки. А саме: в Гостомелі, Сумах, Харкові, Ізмаїлі та Болграді. Дякуємо Богу, що Він відчиняє двері владних кабінетів для молитви.

• Збройні сили України просунулися на сім кілометрів від Авдіївки.

• Сили оборони створять нові мобільні групи протиповітряної оборони.

• Росіяни намагалися йти в наступ на Харківщині, але відступили із втратами.

• В Україні стартувала програма компенсації за пошкоджене житло «єВідновлення».

• Інфляція у квітні різко сповільнилася. За підсумками минулого місяця зростання споживчих цін становило лише 0,2% порівняно з 1,5% у березні, 0,7% у лютому, та 0,8% у січні.

• Уряд залучає ще один грант у понад 350 млн грн для зміцнення та відновлення української системи охорони здоров’я.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 2 танки, 18 одиниць бойових броньованих машин, 5 одиниць автомобільної техніки.


 

Загрози залишаються:

• Ворог понад 60 разів за добу обстріляв Херсонщину. Намагався атакувати Дніпропетровщину дронами. Атакував Нікопольський район дронами й артилерією Під ворожим вогнем були 19 мирних населених пунктів Запорізької області. За добу на прикордонні Сумщини прогриміло 88 вибухів.

• рф готує «евакуацію» працівників ЗАЕС. Йдеться про вивезення 2700 працівників станції, які підписали контракт із фейковим підприємством «Росатом».

• В Україні масштабні перебої з постачанням електрики через обстріли рф. Проблема спостерігається в понад 5 областях.

• Російські агресори обстріляли з артилерії одну з будівель «Харківобленерго» в області.

• У тимчасово окупованому Маріуполі росіяни знищили понад 1100 будинків і планують знести ще 700. Знесення будинків – це один із способів росіян приховати свої злочини.



Молитовні потреби:


• Молімося про те, щоб ми бачили так, як бачить Бог: дивлячись на руїни – бачити вже відбудоване місто, дивлячись на хворих – бачити їх здоровими, дивлячись на сім'ї на межі розлучення – бачити їх відновленими, в попелі бачити прикрасу, дивлячись на змучених бісами і демонами – бачити їх вільними, бачити грішних – спасенними. У поневоленні – бачити майбутню свободу.


• Молімося про відновлення нашої країни, щоб вона воскресла із попелу. Як сказано у Святому Письмі, «вони забудують руїни відвічні, відбудують спустошення давні і відновлять міста поруйновані» (Ісаї 61:4). Нехай Господь допоможе нам.


• Недопущення того, щоб росія перехопила ініціативу й заморозила війну на невизначений час, залишившись на окупованих територіях. Молимося, щоб ми не залишилися без міжнародної підтримки. Про досягнення нових домовленостей у важливих питаннях.


• Наша молитва за керівництво Генерального штабу, силові структури нашої країни, щоб там були люди, які бояться Бога, люди з честю і совістю, що не чинять зла.


• Молимося, щоб Господь був на захисті наших воїнів, які, ризикуючи власним життям, стали на захист свого народу. Нехай Господь буде для кожного з них силою і міццю, вірною опорою у часи випробувань.


• Протидія дезінформації, яку поширює росія, зокрема, про керівництво ЗСУ для того, щоб здійснити психологічний вплив на людей, деморалізувати українські війська або ж підняти дух власного війська.


• Молимося про те, щоб українцям, які залишилися без житла через знищення чи руйнування, його було відновлено. Щоб працювали відповідні державні програми, щоб на це було спрямовано кошти. Щоб допомога була реальною і відчутною.


• Падіння кремлівського кривавого режиму, в основі якого – диктатура, вбивства, придушення свободи слова, загарбання територій інших країн.




 


10 травня 2023