«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

385-й день заступництва за Україну!

385-й день заступництва за Україну!

Те, за що ми дякуємо Богу:

• Дякуємо Господу, що за цей рік молитовний рух в Україні значно розширився і піднявся на новий рівень. Що навіть нецерковні люди розуміють важливість і необхідність молитви. Дякуємо за служіння капеланів. Так, у Києві відбувся Перший молитовний сніданок для капеланів.

• Воїни ЗСУ, які звільнили село під Бахмутом, знайшли в підвалі полоненого українського бійця. Він мав поранення від куль та осколків й пролежав у підвалі 42 дні. Дякувати Богу, лишився живий.

• Уже дев'ять країн пообіцяли відправити Україні понад 150 танків Leopard.

• Данія погодила створення фонду на 1 млрд доларів для цивільної, військової та економічної допомоги Україні.

• Верховний суд Великої Британії виніс рішення на користь України у справі про так званий «борг Януковича» на 3 млрд доларів.

• Санкції проти російської нафти зменшили доходи агресора вдвічі за рік.

• У столиці на одній локації зібрали 31 258 окопних свічок та встановили новий рекорд України. Їх виготовили діти, волонтери та педагоги Дарницького району Києва. Незабаром окопні свічки передадуть на фронт.

• У Дніпрі відкрився інноваційний центр реабілітації для поранених військових Recovery.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 8 танків, 10 одиниць бойових броньованих машин, 10 одиниць автомобільної техніки.


Загрози залишаються:

• Окупанти обстріляли Запорізьку область, вдарили по цивільній інфраструктурі Харкова.

• Російське міноборони планує набрати до армії ще 400 тисяч контрактників.

• Компанію з Люксембурга підозрюють у передачі «Вагнеру» супутникових знімків.

• В Оманській затоці стартували військові навчання Китаю, Ірану і Росії.

• Президент Сирії прибув з візитом до Москви: будуть домовлятися про співпрацю.



Молитовні потреби:


• Молимося про незламність і духовну міць українців. Нехай свої сподівання покладають на Бога і стають під Його захист. Нехай Боже світло витісняє будь-яку темряву з їхніх сердець.


• Молимося про відродження нашої землі, про її очищення від гріха та скверни. Нехай це буде територія Божої слави, глибокого усвідомленого шанування Господа.


• Відступ російських військ із захоплених територій та припинення бойових дій у нашій країні, відновлення територіальної цілісності України.


• Молимося про капеланів – воїнів без зброї, воїнів сили Божого Слова, які молитвами покривають серця бійців, їхні родини і близьких, які часто першими приймають на себе біль втрати. Нехай Господь оберігає, нехай кожен із них буде інструментом в Божих руках для того, щоб завойовувати серця для Ісуса Христа.


• Благословляємо наших захисників, які в окопах, на передовій. А також тих військових, які перебувають у в’язниці. Нехай Господь збереже і захистить. Нехай Його дива стаються і нехай ці душі будуть осяяні Його теплом та світлом.


• Благословляємо президента нашої країни, щоб мав мудрість від Бога і керувався в своїх діях Його Словом, щоб правдою утверджував своє президенство і піклуванням про людей як глава держави.


• Не полишаємо молитися про заборону легалізації канабісу та марихуани, що намагається зробити Верховна Рада, маючи намір розглянути проєкт закону №7457 на найближчому засіданні. Молимося про те, щоб усе таємне стало явним і зрозумілим для суспільства. Щоб не здійснилися ганебні плани, які насправді спрямовані проти України.


• Все ще є молитовна потреба про успішний перебіг і завершення переговорів, які нині тривають, щодо продовження зернової угоди на 120 днів, як цього хотіла Україна. Молимося про те, щоб переговорникам вдалося дійти згоди.



 

15 березня 2023