«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

365-й день заступництва за Україну!

365-й день заступництва за Україну!

Те, за що ми дякуємо Богу:

• Дякуємо Богу, що тримає нашу країну в Своїх руках. Адже бачимо, що плани ворогів не здійснюються. Дякуємо за Його майбутнє для України. Дякуємо, що Господь виводить нас на просторе місце.

• Від початку повномасштабного російського вторгнення з ворожого полону вдалося визволити 1863 особи.

• Парламент схвалив порядок компенсації за житло, зруйноване під час війни.

• Дефіцит потужності в енергосистемі України відсутній вже 12 діб поспіль і наразі не прогнозується.

• Іспанія передасть Україні шість танків Leopard 2.

• Через величезні втрати під Вугледаром окупанти відмовляються йти в наступ.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 16 танків, 24 одиниці бойових броньованих машин, 3 одиниці автомобільної техніки.


Загрози залишаються:

• Російські окупанти завдали ракетного удару по Харківщині, Київщині.

• До роковин повномасштабного вторгнення росія планує ракетні удари по Україні.

• Правляча верхівка рф готує російське населення до затяжної війни з Україною.

• Росіяни готують можливі провокації до річниці повномасштабного вторгнення, швидше за все, для звинувачення ЗСУ в порушенні територіальної цілісності.

• Швейцарія готує новий пакет допомоги для України на 116 млн франків. Кошти буде спрямовано на облаштування укриття для шкіл, ремонт лікарень та енергетичної інфраструктури та невеликі кредити малому сільськогосподарському бізнесу.

• Постпреди країн Євросоюзу сьогодні не досягли домовленостей щодо десятого пакета санкцій стосовно росії.



Молитовні потреби:


• Приєднуймося до ревної молитви та посту 24 лютого 2023 року за перемогу України. А також максимально поширюймо цей заклик, щоб мільйони людей приєдналися до молитви. Велику силу має молитва єдності.


• Молимося про те, щоб Тіло Христове було єдиним, щоб Церква справді була світлом і сіллю для цього світу. Щоб Господь «просвітив очі серця нашого, щоб ми розуміли, в чому полягає надія Його покликання» (До ефесян 1:18).


• Наша молитва – про відновлення рідного краю. Як сказано у Святому Письмі, «вони забудують руїни відвічні, відбудують спустошення давні і відновлять міста поруйновані» (Ісаї 61:4). З Божою допомогою відбудуємо, відновимо!


• Успішні проведення перемовин з міжнародними партнерами на найвищому рівні, відстоювання передусім національних інтересів і досягнення відповідних домовленостей.


• Молимося про воїнів ЗСУ, про їхню захищеність, належне оснащення, про міцність духу. Щоб якомога більше цих дорогоцінних душ отримали спасіння.


• Молимося про наших полонених, а також про відновлення та реабілітацію тих, хто повернувся з полону. Адже зазвичай наші люди повертаються виснаженими, з підірваним здоров’ям. Молимося, щоб вони не залишалися наодинці зі своїми проблемами, але отримали всіляку підтримку.


• Підтримаймо в молитві літніх людей, особливо тих, які залишилися в гарячих точках. Щоб вони покладалися на Бога, зверталися до Нього в своєму серці, щоб Господь дав їм підтримку і вони не залишилися без допомоги.


• Молимося про економічну міцність нашої країни, про розвиток малого та середнього бізнесу, зокрема, підтримку з боку держави. Молимося також про недопущення нецільового використання коштів, розкрадань та особистого збагачення чиновників на тлі збідніння людей.



 


23 лютого 2023