«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

257-й день заступництва за Україну!

257-й день заступництва за Україну!

Те, за що ми дякуємо Богу:

• Складаємо в серцях наших подяку Богу, бо така Божа воля про нас у Христі Ісусі. Духа не вгашаємо, усе досліджуючи, тримаємося доброго.

• Наші захисники звільнили 50% територій, окупованих росією після 24 лютого.

• США передали Україні універсальну систему дистанційного розмінування.

• За час війни експортовано 26 млн тонн агропродукції.

• ЗРК NASAMS та Aspide вже в Україні. Завдяки цій зброї українське небо стане безпечнішим.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 6 танків, 19 одиниць бойової броньованої техніки, 8 одиниць автомобільної техніки.


Загрози залишаються:

• Війська рф намагаються утримати тимчасово захоплені території та ведуть наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському й Новопавлівському напрямках.

• На Харківщині ворог продовжував обстріли з танків та артилерії населених пунктів Куп'янського, Чугуївського й Харківського районів.

• Через обстріл окупантів пошкоджено залізничну інфраструктуру на Сумщині.

• Окупанти накопичують іранські дрони в Білорусі.

• Російські окупанти вивели у Чорне море корабель з «Калібрами».

• Окупанти підірвали високовольтні лінії, що йдуть у Херсон. Тому в обласному центрі та низці інших населених пунктів почалися проблеми з електропостачанням. Оперативно полагодити поломки неможливо – не вистачає фахівців, обладнання.


Молитовні потреби:

 

• Молімося про те, щоб посеред війни люди були відкриті для Бога. Щоб Його Слово ставало для них живим і дієвим.


• Стабілізація енергетичної системи України. Недопустимість нових обстрілів та пошкоджень.


• Молимося про подальше успішне просування на фронті наших військових. Про сприятливі погодні умови для цього. Про звільнення нових територій.

• Підтримуємо в молитві наших захисників, щоб ці дорогоцінні душі були спасенні. Нехай Господь виводить їх з долин смертної темряви.


• Молимося за людей, що живуть зараз в неопалюваних будинках, без світла, води. Нехай Господь допоможе пройти через ці труднощі, не втративши надії. Нехай надійде допомога туди, де її вже навіть не чекають.


• Божа мудрість для керівників Генштабу у визначенні та досягненні стратегічно-тактичних цілей. Ведення правильної політики у питаннях забезпечення нашої армії.


• Марність намагань росії навмисне нагнітати ситуацію щодо застосування ядерної зброї й сіяти страх і паніку.


 

«Бо Я знаю ті думки, які думаю про вас, говорить Господь, думки спокою, а не на зло, щоб дати вам будучність та надію. І ви кликатимете до Мене, і підете, і будете молитися Мені, а Я буду прислуховуватися до вас. І будете шукати Мене, і знайдете, коли шукатимете Мене всім своїм серцем» (Єремії 29:11-13). 

 

Україна – непереможна, бо Господь – її основа!

7 листопада 2022