«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

187-й день заступництва за Україну!

187-й день заступництва за Україну!

Те, за що ми дякуємо Богу:

• Дякуємо і славимо нашого Господа, вклоняємося Йому в дусі та істині. Дякуємо за Його свободу, яку ми маємо в Ісусі Христі і яку ніхто не може в нас забрати.

• ЗСУ відбили спроби наступу окупантів на трьох ділянках фронту – на Слов’янському, Бахмутському, Авдіївському.

• ЗСУ розпочали наступальні дії на багатьох напрямках півдня.

• Місія МАГАТЕ вирушила до Запорізької атомної електростанції.

• З портів України вирушать чотири судна із зерном.

• Німеччина пообіцяла, що Україна отримає новітню зброю в найближчі тижні. А Швеція надасть Україні військову допомогу на 47 млн доларів.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 5 танків, 12 одиниць бойової броньованої техніки, 1 гелікоптер, 17 одиниць автомобільної техніки.


Загрози залишаються:

• Окупанти знову обстріляли Харків, Дніпропетровщину. Завдали ударів по Енергодару. Обстрілюють Миколаїв.

• Росія везе в Україну нову техніку та добровольців і збирається посилити наступ.

• Окупанти пошкодили інфраструктуру ЗАЕС, є ризик витоку водню.

• росія змогла перекинути ракети для комплексу С-300 через Босфор до Чорного моря зі своїх баз у Сирії, оминувши обмеження Туреччини.


Молитовні потреби:


• Молимося за духовні зміни в нашому народі. Нехай основоположними принципами нашого суспільного життя стануть Божі принципи. Щоб ми не робили нічого підступом або з чванливости, але в покорі сприймали один одного за більшого від себе (До филип’ян 2:3).


• Як молитовні сторожі, говоримо, що не здійсняться диявольські плани, спрямовані на знищення нашого народу, нашої країни. Ми є вільні люди на вільній землі, ми той народ, у якого Господь є Бог.


• Виконання партнерських домовленостей щодо постачання необхідного Україні озброєння для ведення успішного контрнаступу та витіснення ворога з окупованих територій. Усвідомлення, що перемога над рф – не тільки в інтересах України, а і всієї Європи.


• Виникнення проблем у комплектуванні збройних сил рф, нехай людей охоплює паніка і страх іти воювати. Молимося, щоб росія не змогла збільшити чисельність тих військових угруповань, які б вона змогла використати проти нашої держави.


• Позбавлення ворога будь-якої підтримки з боку цивільного населення на окупованих територіях, зокрема, у проведенні паспортизації та фейкових референдумів.


• Ревно молимося про недопущення ядерної катастрофи. Благословляємо безперешкодну роботу місії МАГАТЕ на Запорізькій АЕС. Молимося про виявлення реальної ситуації на станції, щоб усунути будь-які кризові ситуації.


• Не відступаємо в молитві за розгляд президентом петиції про денонсування Стамбульської Конвенції. Нехай буде зруйновано будь-які спроби нав’язати чужі нашому народу цінності, спроби узаконити збочення і гріх.


• Продовжуємо молитися за економічний фронт: наповнення держбюджету, роботу малого та середнього бізнесу, за реалізацію плану щодо експорту аграрної продукції з українських портів.


• Благословляємо наших захисників на фронті. Нехай Господь буде їхньою твердинею і опорою. Нехай зерна віри, будь-коли посіяні в їхніх серцях, проростуть і дадуть плоди.


• Падіння ідолів у свідомості більшості росіян, за просвітлення розуму й навернення до істинного Бога, а не релігії.


 

Коли Бог за нас, то хто проти нас?

29 серпня 2022