«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

182-й день заступництва за Україну!

182-й день заступництва за Україну!

Те, за що ми дякуємо Богу:

‼️ Всесвітній євангельський альянс (WEA) та Європейський євангельський альянс (EEA) закликають церкви і віруючих в День Незалежності України виділити час для молитви за припинення війни в Україні.

• Збройні сили України завдали точного удару по ворожому складу боєприпасів в окупованому Токмаку, а також у Нововоскресенському Херсонській області.

• ЗСУ відбили наступ окупантів на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

• США виділять 3 мільярди доларів на зміцнення оборони України.

• Німеччина планує передати Україні новітні системи ППО IRIS-T. Очікується, що їх відправлять в Україну найближчими тижнями.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 3 танки, 5 одиниць бойової броньованої техніки, 1 гелікоптер, 10 одиниць автомобільної техніки.


Загрози залишаються:

• Знову під обстрілами Харків, окупанти також обстріляли касетними боєприпасами Харківську область, обстріляли Запоріжжя, Миргород, Дніпропетровщину.

• росія використовує Запорізьку АЕС як плацдарм для ведення війни.


Молитовні потреби:


• Давайте молитися про припинення війни, припинення загибелі людей, припинення руйнувань і звірств та початок зцілення. Нехай свого часу Україна збере своїх дітей вдома, нехай буде відбудована, нехай те, що нині здається мертвим, оживе. Ми є творцями, тож будемо творити через слова життя і благословення, говорячи: «Україно, живи! Україно, ти – духовна і фізична житниця для багатьох народів!»


• Світ шукає зброю для встановлення миру і справедливості силою, але ми знаємо, що істинний і міцний мир може бути досягнутий тільки через невпинні молитви. Давайте молитися, щоб серця змінювалися. Протягом усієї історії Бог дивним чином змінював безнадійні і важкі ситуації, і він може зробити це знову. Нехай українці будуть незалежними від гріха, але залежними від Бога – Того, Хто може принести мир в серце кожної людини, кожної сім'ї і навіть цілих народів.


• Благословляємо ворогів наших, нехай прийде до них прозріння, що роблять зло. Нехай зупиняться, чинячи беззаконня та насильство і проливаючи кров невинних, щоб і самим не загинути. Нехай серця відкриються для пізнання істинного Бога, який є Любов.


• Молимося також про ситуацію на передовій, про наших воїнів. Про надання Україні важкого озброєння (систем HIMARS, західних танків, які технологічно набагато кращі, ніж ті танки, які є у ЗСУ сьогодні), щоб Україна змогла змінити ситуацію на фронті на свою користь.


• Напруженою залишається ситуація на Запорізькій АЕС. Продовжуємо молитися про недопущення ядерної катастрофи. Виведення російських військ з території станції та невикористання її як об’єкт для шантажу.


• Підтримка малого та середнього бізнесу задля зміцнення економічного фронту (так, в Україні з початку війни відкрилося майже 150 тисяч нових бізнесів).


• Молимося також за керівників нашої країни згідно з Першим посланням до Тимофія 2:1–4: «Насамперед я благаю, щоб прохання, молитви, клопотання й подяки ваші були за всіх людей, а особливо за правителів і тих, хто має владу. Моліться за них, щоб ми мали тихе й мирне життя у повній відданості й шанобливості Господу. Це є добре й приємне Богові, нашому Спасителю. Він хоче, щоб усі люди спаслися й повною мірою пізнали істину».


 

«І встали священики та Левити, і поблагословили народ. І почутий був їхній голос, а їхня молитва дійшла до оселі святости Його, — до небес!» (2 Хроніки 30:27). 

 

Тож молімося – ревно, з вірою, ані трохи не сумніваючись. Особливо в цей вирішальний час для України.

Господь – наш Заступник!

24 серпня 2022