«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

177-й день заступництва за Україну!

177-й день заступництва за Україну!

Те, за що ми дякуємо Богу:

• Дякуємо Богу за міжнародну підтримку України у духовній боротьбі проти зла. Так, в Ірландії відбувся День молитви за мир в Україні в церкві Knock Shrine в селищі Нок, де разом молилися близько 3000 людей.

• В Україні зросла кількість нових сімей та скоротилася кількість розлучень.

• США готують новий пакет військової допомоги Україні на 800 млн доларів.

• Уряд Естонії схвалив черговий пакет військової підтримки України.

• Словаччина постачатиме Україні винищувачі всупереч російському лобі.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 10 танків, 16 одиниць бойової броньованої техніки, 1 літак, 1 гелікоптер, 69 одиниць автомобільної техніки.


Загрози залишаються:

• Окупанти не залишають у спокої Харків – місто знову обстріляли. Ударів завдано по Миколаєву, Дніпропетровщині.

• Більшість ворожих атак були спрямовані на Бахмутський напрямок.

• Російські загарбники мінують теплоцентралі та котельні в окупованому Мелітополі Запорізької області, щоб звинуватити Україну та її Збройні сили у зриві опалювального сезону.


Молитовні потреби:

• Молімося про те, щоб Господь не дав здійснитися кривавим планам ворога, нехай зло буде покаране. Молимося про Божий захист особливо в День Незалежності на тлі попереджень про можливі неприємні «сюрпризи» від окупантів.


• Молимося про те, щоб Церква в Україні виконала свою місію для цього часу, щоб християни не займали позиції осуду, ненависті, злослів’я тощо, а утверджувалися на позиціях правди й Божої істини.


• Досі актуальною залишається молитовна потреба про ситуацію на Запорізькій АЕС, яку окупанти замінували, поставили скрізь зброю і техніку, а також здійснюють провокації. Тож молимося про невикористання станції для шантажу з боку рф та в межах будь-якої воєнної операції.


• Молимося про полонених азовців, над якими росіяни планують провести так званий «трибунал», а також про всіх наших полонених, які перебувають у руках окупантів. Просимо Божої допомоги для кожного з них, стійкості духу й незламності.


• Спрямування зусиль держави на економічному фронті в умовах війни на розв’язання проблеми безробіття. Створення можливостей для подолання безробіття в Україні, розвиток державного сектора економіки тощо.


• Забезпечення безперебійної роботи «зеленого» коридору, а також достатньої кількості суден для транспортування українського зерна.


• Тримаймо в молитвах президента країни, який несе великий тягар відповідальності. Божої мудрості йому та підтримки, нехай його серце буде відкритим для правди і світла. Нехай його головним радником буде Господь.


• Послаблення позицій рф в інформаційній війні та відставання на кіберфронті.


 


Господь зі мною – не боятимуся! Що зробить мені людина?

19 серпня 2022