«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

139-й день заступництва за Україну!

139-й день заступництва за Україну!

Те, за що ми дякуємо Богу:

• Дякуємо Богу за наших сусідів – Польщу. Під час щорічної родинної прощі Радіо Марія на Ясній Ґурі у Ченстохові президент Анджей Дуда подякував вірянам за молитву за Україну та підтримку українців. Він також сказав, що молитва будує спільноту, приносить полегшення і несе примирення. Славимо Господа, що про віру в Нього та про важливість молитви говориться на найвищому державному рівні.

• ЗСУ влучили у склад боєприпасів, який окупанти розмістили у Новій Каховці.

• На Слов'янському напрямку, в районі Краснопілля, наші воїни відбили черговий ворожий штурм і не дали окупантам просунутися. А також відбили штурм у напрямку Дементіївки на Харківщині.

• На Донецькому напрямку наші воїни змусили бігти ворога, коли той спробував наступати у напрямку Мар'їнки.

• Під Мелітополем вражено склад військової техніки окупантів.

• Рада ЄС затвердила допомогу Україні у мільярд євро.

• Литовський уряд затвердив пакет допомоги Україні у розмірі 10 мільйонів євро

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 4 танки, 1 одиниця бойової броньованої техніки, 3 одиниці автомобільної техніки.


 Загрози залишаються:

• Сили окупантів на Донеччині продовжують тиснути на ЗСУ, одночасно здійснюючи перегрупування для подальшого наступу.

• Окупанти обстріляли Миколаїв, випустивши 24 ракети, били по житлових будинках. Завдали удару по Харкову.

• Росіяни намагаються витіснити наших захисників із території Луганщини авіацією. Вони завдають значних руйнувань житлу та інфраструктурі.

• На півдні ЗСУ було збито БПЛА ударного типу «ЧЕКАН» білоруського виробництва. Це свідчить про те, що білорусь бере активну участь у нападі на Україну.

• Окупанти на тимчасово захоплених територіях Запорізької області продовжують красти українське зерно.


Молитовні потреби:

• Молімося, щоб Господь піднімав у нашій країні реформаторів – мужніх, принципових, безкомпромісних до зла та неправедності.

• Стоїмо з вірою в те, що Господь чує наші молитви й відповідає. Пам’ятаймо: в кожного, хто вірить в Ісуса Христа, є все, що потрібно Богу, щоб використовувати його для перемоги Божого Царства, а отже, закінчення війни в Україні.

• Молімося про людей, які постраждали внаслідок численних ракетних ударів по наших містах і селах. Нехай Господь стане їхньою опорою і надією, нехай у Ньому вони знайдуть силу і відновлення.

• Посилення наших Збройних Сил достатньою кількістю пускових установок MLRS та РСЗВ HIMARS, які здатні знищити склади снарядів, зруйнувати забезпечення артилерії та деморалізувати росіян.

• Збій та значні перешкоди в ланцюгу поставок боєприпасів ворога, що може суттєво вплинути на оперативну обстановку. Велика кількість снарядів говорить про залежність росії від залізничних колій та логістичних маршрутів. Тож нехай буде пошкоджено ці шляхи, нехай вони будуть недієвими.

• Молімося про наших мужніх захисників, про якомога менші людські втрати. Молімося про капеланів, військових медиків. Нехай серця наповняться жагою наблизитися до Бога, знайти Його. Нехай відбудеться переоцінка цінностей і прийде усвідомлення сенсу життя на цій землі.

• Благословляємо ворогів наших, просимо про їхнє прозріння й покаяння перед Богом. Нехай якомога більше російських солдатів відмовляється йти воювати.

• Просимо Бога про звільнення з полону наших людей. Є добра новина: в ході спецоперації з полону звільнено 5 українців на Херсонщині.

• Просимо про мудрість для нашого президента, про його стійкість у захисті національних інтересів.

 

Господь – наша свобода! Йдемо до перемоги!

12 липня 2022