«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

133-й день заступництва за Україну!

133-й день заступництва за Україну!

Те, за що ми дякуємо Богу:

• Дякуємо Богу за те, що Він призначив саме Церкву змінювати клімат у суспільстві на краще, і саме зараз багато церков в Україні розуміють цю місію і ревно виконують її!

• Україна активно переозброюється за стандартами НАТО, і вже близько мільйона українців набувають бойового та військового досвіду.

• Підрозділами протиповітряної оборони було збито три ворожі ракети, які окупанти випустили з акваторії Чорного моря.

• Бомбардувальники та штурмовики Повітряних Сил ЗСУ за добу знищили два польові склади боєприпасів, два взводні опорні пункти російських окупантів та понад 10 одиниць ворожої техніки.

• Україна повернула 44 дитини, які було вивезено в рф та на окуповані території. Більша частина з цих дітей – сироти або позбавлені батьківського піклування.

• Єврокомісія готує законодавчу базу для передачі заморожених російських активів на відновлення України.

• Велика Британія передасть Україні ще десять самохідних артилерійських установок.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 6 танків, 17 одиниць бойової броньованої техніки, 14 одиниць автомобільної техніки.


 Загрози залишаються:

• Поблизу Лисичанська ідуть важкі бої. Росіяни також стягують велику кількість техніки на Донеччину.

• На Донецькому напрямку противник зосередив основні зусилля на взятті під контроль дороги Бахмут – Лисичанськ та спробах взяти населений пункт Білогорівка.

• Ворог з території росії обстріляв Сумщину з мінометів. Обстрілює Харківщину з вертольотів, танків, мінометів, ствольної і реактивної артилерії, але вести наступ не може. Окупанти обстріляли Дніпропетровщину, Донеччину.


Молитовні потреби:

• Молімося про те, щоб Господь захистив нашу країну, щоб були зруйновані злі та підступні задуми нечестивих людей. Щоб Бог не дав здійснитися тому, чого хоче ворог.

• Безперешкодна проповідь Благої Звістки на всіх рівнях у нашій країні, завоювання сердець для Господа. Нехай дедалі більше людей шукає прихистку і спасіння тільки в Бозі.

• Невтомно з вірою молимося про скоре закінчення кровопролиття в Україні – попри різні прогнози від аналітиків та експертів цього світу. Довіряємо нашому Господу у вирішенні цього збройного конфлікту на користь нашій країні.

• Божий захист над українськими воїнами. Навернення до Господа та спасіння їхніх душ.

• Тримаємо в молитві наш другий внутрішній фронт – проти легалізації одностатевих шлюбів та узаконення тих норм, які суперечать духовним і моральним цінностям нашого народу.

• Надання Україні значної міжнародної підтримки й допомоги для проведення комплексних заходів з розв’язання екологічних проблем. Внаслідок воєнних дій сталися інциденти на атомних електростанціях та об'єктах, в енергетичній інфраструктурі (на нафтопереробних заводах, бурових платформах, газових об'єктах тощо). Молімося про відновлення екосистеми нашої країни.

• Божий захист для мирних людей тих міст і сіл, по яких окупанти завдають ракетних ударів чи обстрілюють, а також тих населених пунктів, які перебувають під окупацією. Молимося про Боже забезпечення їжею, водою, ліками.

• Викриття умисних провокаційних дій росії щодо обстрілу власних міст для того, щоб підтримати градус антиукраїнської істерії та зірвати постачання західної зброї. Нехай усе таємне стане явним.

• Звільнення з полону наших воїнів та мирних громадян. Молімося про Божу підтримку та зміцнення їхнього духу, душі й тіла.

• Провал ворога в інформаційній війні, викриття його брехливої пропаганди.

• Боже благословення та підтримка для президента країни і його оточення. Мудрість і страх Божий.

• Молімося проти духу комунізму та імперського духу, який виступив проти України. Нехай світло правда наповнить серця росіян і вони вийдуть з духовної темряви.

 

Господь – наша правда! Йдемо до перемоги!

6 липня 2022