«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

12 червня - Національний день молитви за Україну

12 червня - Національний день молитви за Україну

12 червня 2021 року після тривалої перерви через всесвітню пандемію у київському Палаці Спорту пройде VI Національний день молитви за Україну. Подію також транслюватимуть онлайн.

За минулий рік трапилося чимало подій, які сильно вплинули як на Україну, так і на цілий світ. Саме в цей період особливо відчутна і потрібна консолідація християн, спільна молитва і віра. Пандемія, продовження війни на сході України, економічна та духовна кризи - все це спонукає на ревну молитву смирення і каяття.

Бог відповідає на молитву смирення, як записано в Біблії: «І впокоряться люди Moї, що над ними кличеться Ім'я Моє, i помоляться, i будуть шукати Ім'я Мого, i повернуть зо злих своїх дорiг, то Я вислухаю з небес, i прощу їхнiй грiх, та й вилiкую їхнiй Край!» (2 Хронiк 7:14).

Подію у 2021 році можна буде  дивитись онлайн на сторінках Національного дня молитви у соціальних мережах, на чотирьох християнських супутникових телеканалах. У цей день у молитві об’єднаються десятки тисяч православних, католиків та протестантів, які щиро вболівають за долю України.

"Приєднуйтесь до Національної молитви заради встановлення миру та справедливості, прощення і порозуміння, задля духовного відродження та кращого майбутнього нашої країни", - закликали організатори. Початок о 16:30 за київським часом. Захід відбуватиметься із дотриманням усіх карантинних вимог.

Нагадаємо, що Національний день молитви проводиться щорічно з 2016 року. Кожного року християни з понад 20 союзів та об'єднань збираються, щоб разом в спільній молитві дякувати і просити в Бога про свою країну. Подібні заходи також відбуваються в Америці та Великій Британії. 

Заступники України приєднуються до Національного дня молитви за Україну та разом з християнами просять Бога про мир, процвітання, зцілення для краю. 

Приєднуйтесь до Молитовного руху, щоб разом з іншими віруючими щоденно стратегічно молитись за нагальні потреби. Для цього зареєструйтесь на сайті та отримуйте нагадування про молитву. 

1 червня 2021