«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

1 жовтня - піст та молитва проти поширення коронавірусу

1 жовтня - піст та молитва проти поширення коронавірусу

Учасники молитовного руху «Заступники України» продовжують молитися за припинення поширення вірусу Covid-19, адже за офіційною інформацією Україна може потрапити у трійку лідерів серед країн Європи за рівнем поширення хвороби. Молитву та піст проти поширення коронавірусу оголосив Комітету Міжнародної Асамблеї Християн Віри Євангельської.

На сьогодні в Україні госпіталізації через Covid-19 більш ніж наполовину перевершують виписки. Станом на 27 вересня в Україні зафіксовано 6552 нових випадків захворювання.

Цього тижня визначені три регіони з найбільш критичною ситуацією: Чернівецька, Харківська та Луганська області, які наближаються до показників «червоного» рівня епіднебезпеки.

 У зв’язку з цим спільним рішенням Комітету Міжнародної Асамблеї Християн Віри Євангельської (MAХВЄ) п’ятниця, 1 жовтня 2021 року, була оголошена днем посту та молитви проти поширення коронавірусу (COVID19).

Нагадаємо, що Комітет МАХВЄ об’єднує 19 братерств у 14 країнах та включає близько 8000 церковних громад.

Отже, молимось за:

  • зцілення тих, хто вже захворів;                                                                                                                                                                                                                «Коли ти пильно слухатимешся голосу Господа, Бога твого, і чинитимеш те, що йому до вподоби, і вважатимеш на його накази, і дотримуватимешся всіх його установ, ані одної з тих недуг, що я навів був на Єгипет, не наведу на тебе: я бо Господь, твій цілитель», (Вихід 15:26).
  • втіху тих, хто втратив своїх близьких через хворобу;                                                                                                                                                        «Благодать вам і мир від Бога, Отця нашого, і Господа Ісуса Христа. Благословен Бог і Отець Господа нашого Ісуса Христа, Отець усякого       милосердя і Бог усякої втіхи, що втішає нас у всім нашім горі, щоб ми могли втішити тих, які у всяких скорботах, тією втіхою, якою Бог самих нас утішає», (2 Кор.2-4).
  • медичних працівників, які є на передовій боротьби з коронавірусом;                                                                                                                «Зміцняйтеся Господом та могутністю сили Його! Зодягніться в повну Божу зброю, щоб могли ви стати проти хитрощів диявольських. Бо ми не маємо боротьби проти крови та тіла, але проти початків, проти влади, проти світоправителів цієї темряви, проти піднебесних духів злоби. Через це візьміть повну Божу зброю, щоб могли ви дати опір дня злого, і, все виконавши, витримати», (Ефесян 6:10-13).
  • те, щоб «виразка» обійшла наш дім;                                                                                                                                                                                                    «Тебе зло не спіткає, і до намету твого вдар не наблизиться, бо Своїм Анголам Він накаже про тебе, щоб тебе пильнували на всіх дорогах твоїх», (Псалом 91:10-11).
  • те, щоб припинилося поширення вірусу по всій Землі.                                                                                                                                                                    «За те, що він упокорився перед Моїм лицем, не наведу Я лиха за його днів», (1 Царів 21:29).


28 вересня 2021