«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Українська Міжцерковна Рада проведе 23 квітня молитву онлайн

Українська Міжцерковна Рада проведе 23 квітня молитву онлайн

Єпископи й пастори Української Міжцерковної Ради (УМР) проведуть спільну молитву за Україну в онлайн-форматі 23 квітня 2021 року.

Про це сказав у відеозапрошенні голова УМР, єпископ церкви «Царство Боже» в Луцьку Олександр Руденець.

«Шановні служителі, дорогі брати й сестри, вся церква України та за її межами, хто нас чує і бачить, хочу закликати вас усіх на анонсований час в п’ятницю об’єднатися в молитві. Кожна пора має свої виклики. Не минало це і нашого часу, цієї весни. І найбільші загрози – це те, що збільшилася кількість людей, які помирають. Нам потрібно встати в проломі проти коронавірусу. Також політична ситуація нестабільна. Люди помирають в боях і це страшно. І найголовніше наше діло – це поширювати Царство Боже, поширювати ідеї Царства, владу, силу, представляти Царя Ісуса Христа тут в Україні та за її межами, де б ви не знаходилися», - наголосив служитель.

Він закликав всіх молитовників до мобілізації, щоб спасалися грішники й Царство Боже наповнювалося спасенними людьми.

«Приєднуйся до цієї доброї справи. Станьмо пліч-о-пліч один з одним в молитві!» - сказав він.

Як зазначили організатори, головна мета події – об’єднатися для пошуку Божого обличчя і клопотання за український народ. Захід розпочнеться 23 квітня о 18:00. Всі охочі зможуть приєднатися до молитви, завдяки прямій трансляції на каналі БОГ.TV і на сторінці у Facebook УМР. Священнослужителі будуть вести присутніх в молитві за різні сфери життя України.

В основу молитви покладений вірш з Писання:

«І впокоряться люди Moї, що над ними кличеться Ім’я Моє, i помоляться, i будуть шукати Ім’я Мого, i повернуть зо злих своїх дорiг, то Я вислухаю з небес, i прощу їхнiй грiх, та й вилiкую їхнiй Край!» (2 Хронiк 7:14).

Нагадаємо, що УМР щорічно проводить молитву за духовне пробудження України. Водночас інші християнські об’єднання долучаються до молитовних ініціатив за Україну. Так, нещодавно Рада протестантських церков оголосила загальноукраїнський піст і молитву проти війни.

Заступники України закликають всіх християн долучатись до молитов за Україну, підняти голос до Бога разом з пасторами та єпископами 23 квітня. Також приєднуйтесь до Молитовного руху «Заступники України». Для цього реєструйтесь на сайті molytva.org.ua та обирайте зручний для вас час, щоб приєднатись до цілодобової молитви за Україну.

9 квітня 2021