«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Під час карантину МОЗ запровадило в Україні «невідому» стать

Під час карантину МОЗ запровадило в Україні «невідому» стать

В Україні під час жорсткого карантину в березні-квітні 2020 року Міністерство охорони здоров’я приховано запровадило невідому стать в медичних документах.

Директорат медичного забезпечення МОЗ України повідомив про офіційне затвердження наказом Міністерства в бланку направлення на лабораторне тестування матеріалу додаткову статеву приналежність - “невідому стать" для громадян України. Про це свідчить відповідь на інформаційний запит та бланк направлення на лабораторне тестування.

"Надаємо бланк направлення на лабораторне тестування матеріалу від особи, яка відповідає визначенню випадку COVID-19, затверджений наказом Міністерства охорони здоров'я України від 28.03.2020 №722 "Організація надання медичної допомоги хворим на коронавірусну хворобу (COVID-19)", - йдеться у відповіді МОЗу.

Виходячи з оприлюдненої інформації, складається враження, що МОЗ створило нову класифікацію статі - «невідома». 

Офіційний бланк МОЗ з “невідомою статтю” розміщений на сайті Верховної Ради України.

За словами «невідома стать» приховуються понад півсотні гендерів, які лобісти ЛГБТ мріють встановити в Україні на офіційному рівні. Серед них - «лесбіянка», «трансгендер» та інші.

Нагадаємо, що в законодавстві України та в Конституції закріплено дві статі - чоловіча й жіноча, але, схоже, в МОЗі вирішили придумати нову.

У 2017 році МОЗ України уже робило спробу внести невідому третю стать у гарантований Пакет первинної медичної допомоги через «Декларацію про вибір лікаря з надання первинної медичної допомоги».

Однак тоді МОЗ винесло на громадське обговорення дану ініціативу. Завдяки активній позиції громадян і церков МОЗ відкликало даний документ.

Нині ми бачимо, що прикриваючись карантином та тим, що люди залякані епідемією, МОЗ вирішило одноосібно дописати людям невідому стать під яку, судячи з усього, хочуть приховано легалізувати півсотні гендерів.

Заступники України об’єднуються у молитві, щоб подібні спроби темряви були зупинені. Якщо Ви проти таких змін, то закликаємо активно молитись за недопущення подібних спроб з боку міністерства.

25 січня 2021