«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Терміново мобілізація молитовників: Божий захист проти війни!

Терміново мобілізація молитовників: Божий захист проти війни!

З причини посилення присутності російських військ на кордонах, «Заступники України» закликають примножити щоденні молитви за захист країни від ворожого втручання.

На початку квітня 2021 року Головне управління розвідки Міноборони України оприлюднило заяву про те, що Російська Федерація розширює свою військову присутність на території так званих ДНР та ЛНР шляхом введення регулярних підрозділів збройних сил РФ. Крім того, не виключається спроба просування російських окупаційних військ углиб території України, — до кордонів стягується бойова техніка та військові сили. Так, станом на 30 березня кількість батальйонів тактичних груп становила вже 28 одиниць. Зростає кількість танків та артилерії на окупованих територіях.

Такі повідомлення, які масово почали тиражувати українські ЗМІ посилюють страх та тривожність серед українців.

«Як молитовники ми повинні сьогодні мобілізуватись, підняти свій голос у єдності, оголосити піст та просити Бога про негайне втручання в цю ситуацію», - наголосив координатор Молитовного руху «Заступники України» Віталій Орлов. Він закликав кожного християнина долучитись до щоденних стратегічних молитов та в основі своєї надії «покластись на Бога».

«Господь моє світло й спасіння моє, кого буду боятисьГосподь то твердиня мого життя, кого буду лякатись?».

Ці слова з 27-го Псалму мають нагадати українцям, що Бог сильніший за будь-яку армію та ворожі наміри.

В основу молитви візьмемо місце з Писання, в якому описана перемога Божого народу, за умови звернення до Господа: «І сталось: як піднімав руки Мойсей, то брав гору Ізраїль, а як опускав, брав гору Амалек. Коли ж руки Мойсея обважніли, взяли камінь та й підклали йому, і він сів на ньому; Арон же і Хур підтримували йому руки, один з одного боку, другий з другого. Так руки його витримали твердо до заходу сонця. І розгромив Ісус Амалека й його людей вістрям меча» (Вихід 17:11-13).

Молимось за те, щоб:

- Бог зупинив наміри безумців, повернув ворожі війська у свою країну та дав покаяння тим, хто чинить злі дії проти українського народу. 

«Як дим розвівається, так їх розвій, як топиться віск від огню, отак несправедливі загинуть перед Божим лицем! А праведні будуть радіти, і будуть тішитися перед Богом, і веселитися в радості будуть!» (Псалом 68:2-3);

- Господь захистив українське населення, кожного воїна, дав покаяння народу та підняв потужну армію молитовників.

«Якщо прийде на нас зло, меч укарання, чи моровиця, чи голод, то ми станемо перед цим храмом та перед лицем Твоїм, бо Ім'я Твоє в цьому храмі, і будемо кликати до Тебе з нашого утиску, і Ти почуєш, і спасеш» (2 Хронік 20:9);

- у влади України була Божа мудрість та відвага чинити правильно та приймати вірні рішення у цей непростий час. 

«…щоб Бог Господа нашого Ісуса Христа, Отець слави, дав вам дух мудрости та об’явлення, щоб його добре спізнати; щоб він просвітлив очі вашого серця, аби ви зрозуміли, до якої надії він вас кличе» (Ефесян 1:17-18);

 - Божа істина викрила усіляку неправду, яку поширюють дезінформатори, і весь світ побачив сяйво Божої правди. 

«А для вас, хто Ймення Мойого боїться, зійде Сонце Правди та лікування в промінях Його, і ви вийдете та поскакаєте, мов ті ситі телята!» (Малахiї 4:2).

2 квітня 2021