«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

90-й день заступництва за Україну!

90-й день заступництва за Україну!

️ Те, за що ми дякуємо Богу:

- Сьогоднішні випробування не є понад нашу силу – і людську, і країни загалом. Вірний Бог разом із цими випробуваннями дає нам змогу їх переносити і, зрештою, подолати.

- На зустрічі «Рамштайн-2» країни оголосили нові способи підтримки України, які можуть стати «зміною гри» у цій війні.

- Данія посилить Збройні Сили України протикорабельними ракетами Harpoon та наземними пусковими установками для їхнього запуску.

- В ЄС остаточно затвердили четвертий транш 500 мільйонів євро на озброєння для України.

- Рада ЄС повністю скасувала всі мита на українські товари — протягом року українські компанії можуть постачати в Євросоюз свою продукцію без мит.

- Чехія передала Україні вертольоти вогневої підтримки й танки.

- На нафтових танкерах у морі застрягла рекордна кількість сировини – 62 мільйони барелів російської нафти, яку не вдається розвантажити в портах через оголошені санкції.

- За минулу добу Збройні Сили України знищили 9 танків, 28 одиниць бойової броньованої техніки, 1 літак, 7 одиниць автомобільної техніки.


️ Загрози залишаються:

- На Луганщині російські війська зосередилися на проведенні наступальної операції, щоб оточити Лисичанськ та Сєвєродонецьк.

- У Лимані йдуть бої, оскільки противник намагається перерізати наші лінії постачання. Водночас противник посилив артудари по Авдіївці.

- рф посилює угруповання військ для наступу на Запорізькому напрямку.

- росія розгорнула два додаткових зенітних ракетних дивізіони С-400 у Криму.

 

🙏 Молитовні потреби:

- Нездійснення ворожих намірів загарбати повністю Луганську область та подальше просування окупантів на нашій території.

- Надходження від європейських партнерів у найкоротші терміни необхідного Україні озброєння (системи залпового вогню та боєзапаси до них, літаки тощо).

- Успішне проведення на нинішньому етапі необхідних консультацій щодо післявоєнного відновлення нашої країни (збитки для України вже становлять близько одного трильйона доларів).

- Створення коридору для вивезення зерна з українських портів із залученням інших держав, щоб запобігти дефіциту зерна у світі.

- Успішне вирішення ключових гуманітарних питань: розблокування портів, обмін полоненими та повернення депортованих до рф українських громадян.

- Належне утримання захисників «Азовсталі» та можливості їхнього повернення на рідну землю.

- Божий захист для наших воїнів, підтримку їхнього морального духу та належне забезпечення їхніх потреб.

- Божий захист над українцями, що залишилися на окупованих територіях, – проти них окупанти використовують тактику терору.

- Божу мудрість для очільників країни в ухваленні життєво важливих для країни рішень.

- Неефективність інформаційних провокацій російських пропагандистів (другий день поспіль вони посилено поширюють інформацію, що українська армія готує обстріл Авдіївки нібито для звинувачення росії.

- Вирішення паливної кризи.

- Недопущення використання ядерної, хімічної та іншої забороненої зброї.


«Наблизьтесь до Бога, то й Бог наблизиться до вас» (Якова 4:8).


Перемога України – від Господа! 🇺🇦


МАКСИМАЛЬНИЙ ПЕРЕПОСТ усім своїм друзям в Україні та в усьому світі.


Підписуйтеся на телеграм-канал

«Заступники України»

 https://t.me/pray_for_ua

24 травня 2022