«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

250-й день заступництва за Україну!

250-й день заступництва за Україну!

Те, за що ми дякуємо Богу:

• Дякуємо Богу за ту силу, яку ми, як віруючі в Ісуса Христа, маємо всередині нас. Дякуємо за використання цієї могутньої сили в нашій країні задля Його слави і поширення Його Царства.

• За ранок наші захисники збили 44 ракети з 50 випущених окупантами.

• Україна, Туреччина та ООН узгодили прохід 14 суден «зерновим коридором».

• Зенітно-ракетний комплекс IRIS-T сьогодні під час масованого ракетного удару відпрацював з результатом 100%.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 14 танків, 32 одиниці бойової броньованої техніки, 1 літак, 1 гелікоптер, 8 одиниць автомобільної техніки.


Загрози залишаються:

• Сьогодні вранці Україна зазнала масованої ракетної атаки, внаслідок чого було пошкоджено 18 об'єктів у 10 регіонах. Більшість ударів припали на енергетичну інфраструктуру, у багатьох областях виникли проблеми з енергопостачанням.

• 80% Києва залишилося без водопостачання через ранкову атаку на столицю.

• Окупанти на ЗАЕС спровокували екологічну катастрофу. Внаслідок зупинки енергоблоків тепла вода перестала потрапляти у ставок-охолоджувач ЗАЕС, що призвело до масової загибелі риби.

• Продовжується терор мирного населення на тимчасово зайнятій території Херсонської області. У Новій Каховці окупанти відключили інтернет та через гучномовці поширюють інформацію про необхідність виїзду протягом 48 годин. Крім того, окупаційна влада видала указ, який зобов'язує підприємців розпродати всі продукти та закрити магазини й ринки.

• росія може застосувати проти України іранські балістичні ракети з дальністю до 700 км вже наступного місяця. Ці ракети, на відміну від російських, мають більшу точність.


🙏 Молитовні потреби:

 

• Молимося, щоб Бог Господа нашого Ісуса Христа, славний Отець, дарував нам мудре серце й відкритість до Його одкровення, щоб ми могли пізнати Його. А надто – у цей важкий суперечливий час. Щоб не схибити, не захопитися тим, що йде не від Божого серця.


• Прохання наше до Бога – про Україну, про її людей, які потерпають у різних містах і селах від цієї війни. Боже, допоможи нам всім встояти, пройти долиною смерті і вийти переможцями.


• Благословляємо наших захисників на фронті. Нехай Господь буде їхньою твердинею і опорою. Нехай зерна віри, які були посіяні в їхніх серцях, проростуть і дадуть плоди.


• Провал планів росії використати зиму як зброю, намагаючись деморалізувати людей, які залишаються сильними, незважаючи на всі жорстокості, заподіяні їм окупантами.


• Передача Україні систем ППО для уникнення заморожування цілої країни. Більш конкретні дії для вирішення цього питання.


• Наявність необхідного обладнання для ремонту електромереж (з офіційних джерел, ДТЕК вже використала запас обладнання, який був на складах після перших двох ворожих хвиль атак 10-12 жовтня). Наразі вже є певні складності з купівлею цього обладнання.


• Подальша безперебійна робота зернового коридору.


• Молимося про економічну міцність нашої країни в умовах війни. Нехай рішення Кабінету міністрів будуть виваженими і спрямованими на захист національних інтересів.


 


 


31 жовтня 2022