«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Уряд України закупив понад тисячу книжок про дівчат-лесбійок для дитячих бібліотек

Уряд України закупив понад тисячу книжок про дівчат-лесбійок для дитячих бібліотек

Коштом державного бюджету України були закуплені дитячі книжки про так зване одностатеве кохання. Про це повідомляє сайт громадського руху "Всі разом!".

Міністерство культури України та Державна установа «Український інститут книги» придбали 1240 примірників книги «Принцеса+принцеса: довго і щасливо» (автор О’Нілл Кейт, 2019 р.), яка видана у вигляді коміксу на тему ЛГБТ-стосунків. Дітям пропонується ознайомитися з історією про двох дівчат, яка закінчується їхнім весіллям.

"Коли стало відомо про цей прецедент, ми відразу почали з’ясовувати історію питання. Були надіслані запити на доступ до публічної інформації до Українського інституту книги та до Державного комітету телебачення і радіомовлення", - повідомили представники руху "Всі разом!"

Відповіді надійшли від Міністерства культури та інформаційної політики. У листі визнається, що книжковий твір «Принцеса+принцеса: довго і щасливо» був придбаний за державний кошт та поширений серед дитячих та шкільних бібліотек по всій Україні.

«Принцеса+принцеса: довго і щасливо» — це комікс про романтичні стосунки між двома дівчатами. Книжка, як зазначається, спрямована на подолання так званих “стереотипних уявлень про людські взаємозв’язки”. А насправді – містить ознаки агресивної пропаганди одностатевих відносин. Видання, друк та поширення такої літератури серед дитячих бібліотек по всій Україні коштом державного бюджету відверто шокує.

Видавництво «Рідна мова», яке видало «Принцеса + Принцеса: Довго і щасливо», категорично не погоджуються з тим, що даний комікс — пропагандистський твір.

“У жодному нашому коміксі немає закликів діяти тим чи іншим чином. Цей комікс — про важливість власного вибору, про усвідомлення того, що люди різні та про терпимість до цього. Але щоби зрозуміти сенси або зробити будь-які висновки, треба прочитати комікс”, - зазначили представники видавництва.

Молимось, щоб Міністерство культури та інформаційної політики вилучило всі примірники зазначеної книги з усіх бібліотечних фондів та структурних підрозділів, які функціонують коштом державного бюджету. Адже подібні дитячі твори призводять до викривлення уявлень молодого покоління про романтичні взаємини між людьми. Ця та інші подібні книжки мають на меті дискредитувати важливий для суспільства інститут природної сім’ї.

Водночас Заступники України моляться за спасіння людей, які вважають подібні твори прийнятними для дітей, чи діють з суто комерційних мотивів. Молимось, щоб беззаконня та аморальність на українській землі було подолане Божою правдою.

1 лютого 2021