«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Заступники України моляться за сім'ї в Україні

Заступники України моляться за сім'ї в Україні

Криза в сімейній сфері безперечно впливає на успіх усієї держави. З цієї причини Заступники України закликають приєднуватись до молитви за укріплення українських сімей.

За 2020 рік кількість розлучень в Україні зросла до 70%, а укладання шлюбів зменшилося на 29%. На такі цифри вплинула пандемія, але скорочення шлюбів спостерігається ще від початку незалежності країни. За останні 30 років кількість шлюбів в Україні зменшилася у 3 рази. У 2020 році розлучилося 119 253 тисяч пар.

Сім’ї України потребують заступницької щоденної молитви. Християни мають об’єднатись та молитись за те, щоб молоді люди готувались до створення сім'ї, а вже в чинних сім’ях панували злагода, мир та Божа присутність. В основу молитву покладемо вірш з Біблії: «Що Бог з’єднав, людина хай не розлучає» (Мт. 19:6).

Закликаємо також молитись за створення міністерства з питань сім’ї, щоб держава дбала про родини та усіляко допомагала їм. Адже процвітання держави можливий лише тоді, коли в її основі лежить міцна повноцінна сім’я та вічні цінності.

17 лютого 2021