«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Молитва за воїнів у День збройних сил України

Молитва за воїнів у День збройних сил України

Заступники України закликають до молитви за всіх воїнів у День збройних сил, який відзначають щорічно 6 грудня. 

Молимось за українських воїнів, які в даний момент знаходяться на передовій. Просимо Бога за всіх, хто пережив жахіття війни - щоб вони відновились до нормального життя. Молимось за сім'ї, які зазнали горя через загибель на війні рідних. Нехай Господь потішить їх у скорботах. 

Так як останнім часом все частіше ми чуємо у ЗМІ про наміри Російської Федерації вторгнутись на територію України, молимось, щоб розум українців був вільний від страху. Через покаяння та спасіння мир Божий сповнює серце людини миром та спокоєм - тому просимо Бога про покаяння для кожного українця.

Також нагадуємо про щоденну молитву за владу України: «Отже, передусім благаю чинити молитви, моління, прохання, подяки за всіх людей, за царів і за всіх, які начальствують, щоб провадити нам життя тихе й безтурботне, у всякому благочесті і чистоті, бо це добре і угодне Спасителеві нашому Богу, Який хоче, щоб усі люди спаслися і досягли пізнання істини» (1Тим. 2:1-4).

Нехай Господь сповнить кожну людину при владі мудрістю та бажанням робити добро, відмовитись від справ корупції та навернутись до Бога. Молимось, згідно з місцем Писання:

"Порятуй же мене (мою країну) й збережи Ти мене від руки чужинців, що їхні уста промовляють марноту, а їхня правиця - правиця зрадлива" (Псалтир 143:11). 

Ми покликані Богом молитися за Україну, де ми народилися та живемо, тому що наш Бог зі своєї великої любові й ласки хоче рятувати від смерті не тільки окремих людей, але й весь наш народ.  

"І шукав Я між ними чоловіка, що поставив би загороду, і став би в виломі перед Моїм обличчям за цей Край, щоб Я не знищив його,  але не знайшов!" (Єзек. 22:30).

6 грудня 2021