«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Молитовний снiданок пройшов у Житомирській міській раді

Молитовний снiданок пройшов у Житомирській міській раді

Заступники України запрошують долучатись до молитви вдячності Богу за політиків-християн, які демонструють свою віру іншим та беруть участь в  молитовних сніданках у своїх містах. Також запрошуємо й далі молитись за владу, за політиків-християн та за тих держслужбовців, які ще не сповідують християнські цінності та чинять беззаконня. 

Дякуємо Богу, що молитовні сніданки відбуваються у всіх регіонах України. Так, 20 липня 2021 року молитовний сніданок  пройшов у Житомирській міській раді. Головним організатором заходу виступила Рада християнських церков міста Житомира та Житомирської області.

Захід розпочався з молитви-благословіння. Далі священнослужителі з Ради церков мали з працівниками Житомирської міської ради цікаву і відверту бесіду на тему: «Що Біблія каже про владу». 

Присутні погодились, що влада для людини – це завжди випробування. Але ж звідки з’явилась влада? Бог створив порядок, і це сталось ще в Едемському саду. Початок усілякої влади та найкраща влада – це теократія. «Бо Господь наш суддя, Господь законодавець для нас, Господь то наш цар» (Ісая 33:22).

Всі на молитовному сніданку зійшлись на думці, що якби будь-яка влада дотримувалась біблійних принципів, то країна була б успішною та благословенною. Житомир теж не був би виключенням і зайняв би почесне місце серед процвітаючих європейських міст. 

Відповідальним за молитовний сніданок був єпископ Віталій Кривицький, ординарій Київсько-Житомирської дієцезії РКЦ.

Молимось й надалі за владу, за всіх її представників. Просимо у Бога покаяння для тих, хто ще чинить беззаконня та зловживає своїм положенням. В основу молитви покладемо вірш з Біблії: «Отче, відпусти їм, бо не знають, що чинять вони!» (Луки 23:34). 

23 липня 2021