«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Бог зберіг життя капелана! Продовжуємо молитись за припинення війни

Бог зберіг життя капелана! Продовжуємо молитись за припинення війни

Війна не відступає. Хоча, можливо, багато людей не відчувають її поруч, насолоджуючись літнім відпочинком. Але вона триває і її наслідки ще довго будуть відчуватись по всій країні.

Щоденно українські хроніки сповнюють новини про постріли, поранення, вбивства.

Так, у липні 2021 року кожного дня на сході України йшли важкі обстріли з використанням мінометів калібру 120 мм та артилерії калібру 122 та 152 мм. Про це повідомив пастор Петро Дуднік на своїй сторінці у фейсбук.

Зокрема, він пише: «Російські найманці не полишають спроб підкорити український народ та не залишають без страждань людей на окупованих територіях».

Пастор розповів, що нещодавно на одній із передових позицій на фронті, в укриття, де стояв автомобіль штатного капелана із Духовного Управління, влучив снаряд 152 мм. Автомобіль згорів вщент. За 10 хвилин до цього капелан Євген Малисевич заглушив двигун та вийшов з авто. Слава Богу, він залишився живий. Але, на жаль, один військовослужбовець із цієї бригади в цьому обстрілі загинув. Він був чийсь син, чоловік, брат… Горе та сльози ще не висохли на нашій землі.

Тому, Заступники України закликають не зупиняти щоденні молитви за припинення військових дій на сході. Молимось за захист воїнів та капеланів, а також мирне населення. Нехай Бог засяє сонцем правди на всіх цих територіях, й ми побачимо славу Господню, де попіл та сльози.


3 серпня 2021