«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

223-й день заступництва за Україну!

223-й день заступництва за Україну!

Те, за що ми дякуємо Богу:

• Складаємо в серцях наших подяку Богу, бо така Божа воля про нас у Христі Ісусі. Духа не вгашаємо, усе досліджуючи, тримаємося доброго. Дякуємо, що Господь нам у цьому допомагає.

• ЗСУ відбили атаки окупантів у районах п'яти населених пунктів.

• У районі Кривого Рогу було збито ворожу ракету.

• За один місяць ЗСУ звільнили у п'ять разів більше території, ніж росія захопила за червень, липень та серпень разом узяті.

• США скоро оголосять про передачу Україні ще чотирьох HIMARS. Вони стануть частиною нового пакета озброєнь на суму 625 мільйонів доларів. До нього також увійдуть боєприпаси, міни та протимінні машини.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 44 танки, 27 одиниць бойової броньованої техніки, 1 літак, 12 одиниць автомобільної техніки.


Загрози залишаються:

• Окупанти обстріляли два райони Харкова, вдарили по Дніпропетровщині.

• Вороги залишили понад 300 зведених протитанкових мін у залишених містах.

• Окупанти готуються до оборони і масово мінують територію Луганщини.

• Два енергоблоки заміновано: окупанти намагаються під'єднати ЗАЕС до російської енергосистеми.

• Радфед одноголосно ратифікував договори про «входження» до складу росії «ДНР», «ЛНР», Запорізької та Херсонської областей.


Молитовні потреби:


• Молимося про те, щоб Господь явив милість для України. Про Його надприродне втручання в перебіг подій і благословляємо кожне місто, село, кожен дім.


• Надходження нових ресурсів та відкриття нових можливостей для України, щоб вона була відновлена, відбудована. Щоб, пройшовши через ці випробування, вона стала міцнішою, очищеною і духовно сильнішою.


• Молимося за наших захисників, щоб Господь беріг ці дорогоцінні душі – для Себе, щоб виводив із небезпечних місць, щоб проводив цими долинами смертної темряви.


• Нехай вороги наші будуть охоплені страхом, нехай втікають з нашої країни сімома дорогами і більше не повертаються.


• Молимося за людей на окупованих, а також щойно звільнених територіях. Про збереження їхнього життя, забезпечення усім необхідним. Про Божих робітників на цих нивах.


• Божа мудрість для керівників військово-політичного апарату країни в ухваленні справді важливих для неї рішень.


• Масова здача в полон серед призовників у росії (за останні кілька тижнів на гарячі лінії проєкту «Хочу жити» надійшло понад 2000 звернень від військовослужбовців рф та їхніх родичів про бажання здатися в полон).


• Неможливість відкриття другого фронту та ворожого вторгнення з боку Білорусі.


• Молимося про те, щоб були марними намагання росії навмисне нагнітати ядерну напругу й сіяти страх.




Тих, хто з нами, більше, ніж тих, хто з ними!

4 жовтня 2022