«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Загроза: аборти

Загроза: аборти

Аборти вбивають найбільше людей у світі

За даними Worldometer, у 2020 році проведено близько 42,7 мільйона операцій по перериванню вагітності. Вже у 2021 році було зроблено понад 500 тисяч абортів. Пише портал «Християни для України».

За даними ВООЗ, щорічно у світі відбувається 40-50 мільйонів абортів. В середньому це 125 000 абортів на день. Масштаби катастрофи можна порівняти зі світовою війною.

За абортами зберігається статус причини №1 смертності у світі.

Смертність від абортів у 5 разів більше, ніж смертність від всіх онкологічних захворювань і у 25 разів більше, ніж від СНІДу.

На жаль, перелік країн, де аборти дозволені законом, щороку розширюється. Наприкінці 2020 року вбивство дітей стало легальним в 45-мільйонній Аргентині.

В традиційно католицькій Латинській Америці зростає вплив феміністичних груп та інших лобістів дітовбивства. В Польщі ситуація також залишається нестабільною через так званий «Жіночий страйк» — організований феміністками протест проти заборони вбивати дітей із вродженими вадами.

На жаль, Україна залишається в переліку держав із легальними абортами на вимогу до 12 тижнів. Це є причиною десятків тисяч смертей щороку (за даними 2019 року було здійснено понад 75 тисяч абортів).

«Заступники України» закликають молитись за цю проблему, щоб у сфері охорони здоров’я України змінилась ситуація, щоб у людей відкрились очі на істину про аборти й вони переоцінили свої життєві орієнтири та цінності. А державні діячі мали політичну волю та сміливість приймати відповідні закони.

Молимось згідно з Приповістями 31:8: «Відкривай свої уста немові, для суда всім нещасним. Відкривай свої уста, й суди справедливо, і правосуддя зроби для убогого та для нужденного».

7 січня 2021