«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Єпископ Андрій Тищенко закликає приєднатися до Молитовного руху «Заступники України»

Єпископ Андрій Тищенко закликає приєднатися до Молитовного руху «Заступники України»

У біблійній книзі Ісаї читаємо, як пророк нарікає на те, що «заступники відступили». Саме звідси починаються проблеми: люди перестають молитись й приходять біди та проблеми.

Про це заявив у своєму відеозверненні старший єпископ об'єднання Українських християнських церков (УХЦ) "Нове покоління". Він впевнений, що християнам всіх конфесій потрібно наблизитись до престолу Бога та почати цілодобову молитву-заступництва.

«Чим більше заступників моляться, тим більше ми будемо бачити спасенних людей, чудес та знамень. Бог обіцяв відповідати на молитву тим, хто просить за волею Його та в ім’я Його сина – Ісуса Христа.
Давайте сьогодні приєднуватись до Молитовного руху «Заступники України» та запрошувати долучатись своїх друзів", - зазначив єпископ.

Нагадаємо, що Молитовний рух "Заступники України" є продовженням Всеукраїнського молитовного марафону «Преображення України», в якому з 2017 року взяло участь понад 100 000 віруючих з понад 1900 Євангельських церков України.

Приєднуйтесь до Молитовного руху «Заступники України» онлайн, адже Бог чує молитви святих і творить дива: https://molytva.org.ua/account

Переглянути відео – звернення Андрія Тищенка, можна за цим посиланням:

14 січня 2021