«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

У Нововолинську відбувся перший Молитовний сніданок

У Нововолинську відбувся перший Молитовний сніданок

У місті Нововолинську вперше відбувся Молитовний сніданок, який об’єднав представників різних релігійних конфесій, бізнес інтересів та політичних вподобань.

«Неймовірна атмосфера свята, піднесення від спільної молитви й заради благої цілі. Втішений, що нам вдалося здійснити цей задум у нашому місті. Церква, політика і бізнес зібралися разом, в одному залі, за скромним символічним сніданком, і довели, що ми вміємо об’єднуватися для добрих справ. Ми можемо бути різними в наших поглядах і переконаннях, але сила молитви робить нас єдиними», – йдеться у повідомленні Нововолинського міського голови Бориса Карпуса.

Головною метою першого Молитовного сніданку в Нововолинську став благодійний збір коштів для придбання аудіометра для скринінгу слуху новонароджених. Цей апарат буде придбаний для Нововолинської центральної міської лікарні. З його допомогою медики зможуть на ранніх стадіях діагностувати вади слуху в немовлят.

На Молитовний сніданок прийшли лідери духовних громад, настоятелі і пастори, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, депутати обласної та міської ради, керівники підприємств та інші.

«Сьогодні справді особливий день. Адже нам вдалося започаткувати ще одну гарну традицію у Нововолинську. Бажаю всім при доброму здоров’ї зустріти новорічно-різдвяні свята, і в наступному році обов’язково ще раз зібратися на молитовний сніданок», – зазначив міський голова.

Роман Кравчук, депутат Луцької міської ради, зазначив: «Сьогодні у Нововолинську відбувся перший Молитовний сніданок, на якому молилися за Україну, міську громаду, дітей, мир, лікарів. Дякую за довіру, щоб допомогти в організації та проведені цього чудового заходу. Це надзвичайна атмосфера та можливість об’єднати бізнес, політику та релігійні громади для проголошення біблійних цінностей та допомоги нашим діткам!».

Заступники України продовжуть молитись, щоб подібні молитовні сніданки ширились Україною та щоб представники влади, навернувшись до Бога, брали участь та були ініціаторами подібних заходів. 


За матеріалами svitogliad.com и ТРК Аверс

15 грудня 2021