«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

У молитві будьте постійними!

У молитві будьте постійними!

Національний День Молитви за Україну зібрав 12 червня у Палаці спорту понад 6 тисяч людей, які в єдності просили в Бога за Україну. Віримо, Господь почув молитву, але боротьба у духовному світі триває.

Апостол Павло в Божому Слові говорить про те, щоб ми були постійні в наших молитвах. Адже успіх у будь-якій справі залежить від нашої наполегливості та постійності.

Євангельські Протестантські Церкви в єдності постійно молилися за нашу країну. І ми бачимо, як за 30 років незалежності України були відкриті тисячі церков, місій та навчальних християнських закладів. Євангеліє було проповідано мільйонам українців.

Перед християнами ще багато викликів: щороку населення України зменшується більше ніж на 300 000 людей, катастрофічна ситуація з COVID-19, кризи в політиці, економіці, соціальній сфері. Триває військовий конфлікт на сході. У 2007 році ООН визнала український народ вимираючим. 

Для повного спасіння та зцілення суспільства, країни і державного устрою, потрібні смирення, покаяння і тривале стратегічне заступництво в молитві. Тому, ми запрошуємо приєднатися до спільноти молитовників, а завдяки чат-боту ви будете отримувати нагадування про молитовний час та  оперативні повідомлення про що треба негайно молитися: https://molytva.org.ua/account

Будемо й далі молитись за Божий захист людей під час епідемії, збереження довіри та Божого миру в серцях людей, навернення людей до Бога та інші потреби.

Віримо, що «багато може посилена молитва віруючого!».



18 червня 2021