«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Бог відповідає на молитви: Створена депутатська група «Кривий Ріг за сім’ю»

Бог відповідає на молитви: Створена депутатська група «Кривий Ріг за сім’ю»

На пленарному засіданні Криворізької міської ради 28 квітня оголосили про створення депутатської групи «Кривий Ріг за сім’ю». Його очолив депутат Олег Подкопаєв.

Як повідомляє сайт Всі разом, про новоутворену групу повідомив голова міста Костянтин Павлов. До групи увійшло 16 депутатів від партії «Слуга народу». Всі вони мають спільне та чітке бачення розвитку міста.

Основними завданнями групи є захист вічних цінностей українського суспільства й протидія спробам знищити фундаментальне природне право в ім’я політичної моди. Серед інших цілей - всебічна підтримка прийняття рішень Криворізької міської ради, які сприятимуть зміцненню родинних цінностей та принципів гідного суспільства: виховання дітей та молоді на основі сімейних цінностей, популяризація консервативної думки.

«Сьогодні вкрай важливим є об’єднання зусиль тих депутатів нашого міста, які прагнуть боронити природні цінності, фундаментальні права громадян та декларувати сталий шлях розвитку міста, який є оптимальним для життя та розвитку громади. З цією метою я запрошую колег-депутатів, які у міській раді Кривого Рогу представляють партії ОПЗЖ, «Європейська солідарність», «Блок Вілкула» та «Сила людей» доєднатися до ініціативи, щоб спільними діями якісно розбудовувати громаду та сприяти зміцненню родинних зв’язків і захисту інституцій сім’ї, материнства, батьківства та дитинства», — зазначив Олег Подкопаєв.

Процес вступу інших депутатів, які поділяють ідеї та цілі нової депутатської групи, триває. 

Раніше Заступники України повідомляли про створення подібного депутатського об'єднання у Львові

Молитовники України вдячні Богу за політиків, які захищають християнські цінності. Молимось, щоб такі депутатські групи створювались при кожній міській, обласній, селищній радах в Україні.

7 травня 2021