«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Термінова молитовна потреба: вирішення ситуації на кордонах

Термінова молитовна потреба: вирішення ситуації на кордонах

Заступники України терміново закликають до молитви заступництва всіх християн у зв’язку з ситуаціями, які склались на кордонах. Зокрема, молимось за події на українсько-російському кордоні, адже від початку листопада військові експерти припускають «високу ймовірність дестабілізації» ситуації з боку Росії вже цієї зими, після того, як країна-агресор зібрала на кордоні з Україною понад 90 тисяч військових. У ЗМІ поширюється інформація, що Росія стягує війська та військову техніку до кордону з Україною.
Закликаємо християн молитись за те, щоб Бог вступився в цю ситуацію, явив славу та милість. Просимо Бога про захист українських військових, жителів прикордонних міст та сіл, а також просимо покрову Божого на всю Україну, щоб ворог не здолав нас, а Бог допоміг вистояти в цій ситуації. В основу молитви покладемо місце з Писання: “Бог — наш захист і сила, допомога в бідах, які нас міцно обсіли” (Псалом 45:2).

Водночас молимось за ситуацію на білорусько-польському кордоні. Адже і там спостерігаємо нестабільну ситуацію. Так, 16 листопада білоруські мігранти здійснили чергову спробу прориву. Під час зіткнень на кордоні Польщі та Білорусі постраждали сім поліцейських: мігранти закидали польських військових камінням та ціпками.
Тому молимось негайно за ситуацію на польсько-білоруському кордоні, та просимо Бога, щоб Його воля здійснилась у цих ситуаціях, щоб не постраждали люди, а духовний ворог був посоромлений силою Бога.

В основу молитви покладемо вірш з Біблії: “Нехай воскресне Бог, і розпорошаться вороги Його, і нехай від лиця Його повтікають Його ненависники! Як дим розвівається, так їх розвій, як топиться віск від огню, отак несправедливі загинуть перед Божим лицем! А праведні будуть радіти, і будуть тішитися перед Богом, і веселитися в радості будуть!” (Псалом 68:2-4)

Нагадаємо, що ви можете приєднатись до спільноти молитовників, для цього реєструйтесь на сайті та обирайте ваш щоденний час для молитви.

17 листопада 2021