«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

«Подяка Богу за 30 років Незалежності України»: у Львові відбулась міжконфесійна молитва

«Подяка Богу за 30 років Незалежності України»: у Львові відбулась міжконфесійна молитва

28 серпня в парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького у Львові відбулась міжконфесійна молитва «Подяка Богу за 30 років Незалежності України». Про це повідомляє видання Світогляд з посиланням на Львівську міську раду. 


Як повідомляється на фейсбук-сторінці Всеукраїнського Собору - Львівщина, молитва стала початком відзначення у цей день Свята подяки і поклоніння з нагоди 30-ліття незалежності України. 


"Щиро дякуємо усім, хто долучився до спільного святкування. Памятаймо, що вдячність - це не просто позитивне ставлення до життя. Це результат щирих відносин з Богом", - сказано у дописі. В організації молитви та свята взяли участь 28 церков різних деномінацій та конфесій. 

Захід  був підготовлений представниками Всеукраїнської Ради Християнських Церков міста Львова та Львівської області. До молитви долучився і міський голова Львова Андрій Садовий. Модерував захід голова львівського осередку Всеукраїнського Руху Реформації Дмитро Колесник.

Молимось за збільшення таких всеміських молитов, на яких представники влади разом зі священниками будуть просити в Бога благословіння за український народ та дякувати Йому за всі блага. 



30 серпня 2021