«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Питання вакцини - зброя сатани розділити християн

Питання вакцини - зброя сатани розділити християн

Останніми днями Україна посіла 6 місці у світі за кількістю нових випадків захворювання на COVID-19 та 4 місце серед країн Європи. Наша країна на 3 місці у світі серед летальних випадків, і на 2 - серед європейських.

Станом на 11 листопада офіційно зафіксовано 24 747 нових випадків захворювання, і всього за добу померло 652 людини.

Замість того, щоб бити на сполох та посилюватись у молитвах за припинення смертей від COVID-19, багато християн піддались спокусі сперечатись з іншими про теологічну природу вакцини. Безперечно, що диявол - автор цих розділень, суперечок та ненависті, що розгорілись навколо питання вакцинації.

В Євангелія від Матвія 12:25 сказано: “Усяке царство, що розділилося в собі, запустіє; і всяке місто чи дім, що розділилися у собі, не встоять”. Нам потрібно зрозуміти стратегію диявола, який зброєю розділення намагається знищити християн, зробити їх слабкими та нездатними протидіяти спокусам та демонічним силам.

Заступники України закликають до об’єднання всіх християн. Давайте відкладемо теологічне питання на розсуд Божий, а зі всіма силами почнемо молитись за уздоровлення людей від коронавірусу, за припинення смертей, за мудрість для правителів країни та за мир серед християнської спільноти.

В основу молитви покладемо місце з Писання: “Один вірить, що можна все їсти, а слабкий (у вірі) їсть городину. Хто їсть, хай тим, що не їсть, не гордує; а хто не їсть, хай того, що їсть, не судить, бо Бог його прийняв. Ти хто такий, що чужого слугу судиш? Своєму господареві стоїть він або падає; а стоятиме, бо Господь має силу втримати його. Один відрізняє день від дня, для іншого ж – кожний день однаковий. Кожний нехай виробить собі певність думки. Хто вважає на дні, ради Господа на них вважає; і хто їсть, ради Господа їсть, бож дякує Богові; і хто не їсть, ради Господа не їсть і дякує Богові. (Римлян 15:2-6)

Молимось, щоб християн більше хвилювало питання спасіння та уздоровлення людей, ніж чи правильно з теологічної точки зору робити вакцину. Щоб не було духу роз’єднання, а навпаки - дух єднання панував серед християн. Щоб люди звернули увагу на найважливіші речі. Просимо Бога, щоб християни більше молились та підтримували тих, хто хворіє, молились, щоб Господь зупинив вірус та смерті.

Нехай Бог зробить кожного християнина знаряддям Його волі, щоб вони підтримували хворих у лікарнях та вияляли справжню Божу турботу.

11 листопада 2021