«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Олексій Демидович: Слов’янськ звільнила молитва церкви

Олексій Демидович: Слов’янськ звільнила молитва церкви

У своєму відеозаклику приєднатися до Молитовного руху "Заступники України" єпископ об'єднання «Церква Божа України» Олексій Демидович засвідчив про силу молитви.

Він розповів про те, як на власному досвіді переконався в дієвості молитов до Бога. Коли місто Слов’янськ опинилось під владою окупантів, а на його території точились бої, то церква тричі на день збиралась таємно, щоб молитись за звільнення рідного міста.

«Звільнення нашого міста стало можливим лише завдяки молитві. Тому так важливо ставати заступниками за Україну, адже це наше покликання. Це подібно тому, як Мойсей на горі з піднятими руками молився до Бога, а в долині Ісус Навин отримував свою перемогу», - поділився він. Єпископ висловив сподівання, що молитви лунатимуть щохвилини в Україні, щоб Бог благословив, почув та відповів.

Нагадаємо, що Молитовний рух "Заступники України" є продовженням Всеукраїнського молитовного марафону «Преображення України», в якому з 2017 року взяло участь майже 100 000 вірян з понад 1900 Євангельських церков України. У 2020 році цей рух підтримали найбільші християнські деномінації України.

Приєднуйтесь до Молитовного руху «Заступники України» онлайн https://molytva.org.ua/account

Переглянути відеозвернення від Олексія Демидовича:

8 лютого 2021